şansa bağlı ama klavye alıyosan 1000tl vergi çıkcakmış gibi düşünekstra vergi cıkıyor mu hocam
Kablo alıyorum, indirimsiz fiyatı 50 dolar gözüküyor. 1000tl vergi çıkacaksa hiç sipariş vermeyeyim.şansa bağlı ama klavye alıyosan 1000tl vergi çıkcakmış gibi düşün
kabloya çıkcağını sanmıyorum ama belli de olmaz bir kesinliği yokKablo alıyorum, indirimsiz fiyatı 50 dolar gözüküyor. 1000tl vergi çıkacaksa hiç sipariş vermeyeyim.
Cıkarsa ödemezsem geri gider değil mikabloya çıkcağını sanmıyorum ama belli de olmaz bir kesinliği yok
evet iade olarak döner ama 1 - 2 ay civarı sürüyorCıkarsa ödemezsem geri gider değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bos yere para ödeyesim yok
Hocam gümrük TC işi nasıl oluyor biliyor musunuz?evet iade olarak döner ama 1 - 2 ay civarı sürüyor
kargolamadan önce tcmizi istemeleri lazım yoksa gümrükten geçmezHocam gümrük TC işi nasıl oluyor biliyor musunuz?
kargolanınca nasıl gözüküyor sipariş atarmısınÖnce ücretsiz kargo ile kablo almıştım. Sonra burda yorumlara bakınca o iptal olur diye 2. Hesaptan 5 usd daha verip tekrar kablo almistim. Ama ikisi de kargolanmis.
Klavye duruyor ise kargolanmadi daha .
aynı şekilde 2 sipariş verdim ikisi için de maille posta kodu istediler gönderdim bakalım ne olacakÖnce ücretsiz kargo ile kablo almıştım. Sonra burda yorumlara bakınca o iptal olur diye 2. Hesaptan 5 usd daha verip tekrar kablo almistim. Ama ikisi de kargolanmis.
Klavye duruyor ise kargolanmadi daha .
Maile kargo takip linki geliyor.kargolanınca nasıl gözüküyor sipariş atarmısın