kaani
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 535
Hacı 40 dolarlık keycapsleri iptal edip 4 dolarlık tuş sökücüyü kargolamışlarMerak ettim siparişi iptal edilen oldumu 0 dolara alıp.

Hacı 40 dolarlık keycapsleri iptal edip 4 dolarlık tuş sökücüyü kargolamışlarMerak ettim siparişi iptal edilen oldumu 0 dolara alıp.
Hayırlı olsun vergisi de önemli indirimsiz fiyattan vergilendirmezler inşallah sizlerin.benimk switchleri kargoya vermişler hem de hiç para ödemedim
Hacı 40 dolarlık keycapsleri iptal edip 4 dolarlık tuş sökücüyü kargolamışlarHayat bitti
benimki iptal olmuşMerak ettim siparişi iptal edilen oldumu 0 dolara alıp.
Hocam sizin sipariş ne durumda benimki iptal olmuş2 ürün alanlara tek ürün gönderilecekmiş
brick klavye kodu atarsan çok memnun olurum kolay gelsin şimdidenArkadaşlar elimde 500 den fazla mail var . Akşam hepsini deneyeceğim yorulana kadar . Bütün kodları paylaşırım.
İptal edildibenimki iptal olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin sipariş ne durumda benimki iptal olmuş
Kankam kargo sana teslim edilmediği için öyle yazıyor. Teslim edilince gerçeklestirildi yazacak.Alıntıyı görüntüle
evet onaylanmış diyor
benimki iptal olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin sipariş ne durumda benimki iptal olmuş
Ne almıştınız?İptal edildi
klavyeNe almıştınız?
Kaç tane almıştınızklavye
2Kaç tane almıştınız
RYRSXQNHFJX9 switchyok abi 50 tane mail ile denedim hep kablo ve 5 usdlik kod. pes ediyorum![]()
ama şunu farkettim kablo kodları hep aynı. siz de switch kodu çıktıysa bizde kullanalım