muhammet_ctnky
80+ Bronze
indirim mi veriyor yoksa klavyeyimi veriyor (brick)RYRSXQNHFJX9 switch
Yok mu brick klavye için kodu olan bi cengaver arkasından dua edelim
indirim mi veriyor yoksa klavyeyimi veriyor (brick)RYRSXQNHFJX9 switch
Bu hangi switch içinRYRSXQNHFJX9 switch
CherryBu hangi switch için
Standart shippingle klavyeyi alan arkadaşların sipariş durumları nedir acaba ? Bendeki hala onaylanmış durumda kargoya verilen veya iptal edilen var mı ?
İndirimindirim mi veriyor yoksa klavyeyimi veriyor (brick)
Valla ilk çıktığında ep84u 4cu hesapta yakalamistim ben demekki adamlar fark etmiş degistirmisArkadaşlar 112 tane hesap ta denedim brick gelmiyor. Gerçekten bilerek ayarlamışlar. Hesap sallamaktan yoruldum ya : D
o zaman ücretsiz kargo ile kablo alanlarınki gönderilmiş. Klavye alanların ki iptal edilmiş.klavye
Diğer hesaptanda ücretsiz kargoyla keycaps almıştım mesela ama o ne iptal edilmiş ne de kargoya verilmiş o şekilde duruyor.o zaman ücretsiz kargo ile kablo alanlarınki gönderilmiş. Klavye alanların ki iptal edilmiş.
Benim ve arkadaşın ücretsiz kargolu kabloları yola çıkmış.Diğer hesaptanda ücretsiz kargoyla keycaps almıştım mesela ama o ne iptal edilmiş ne de kargoya verilmiş o şekilde duruyor.
Ücretli kargo ile aldım. Bana mail attıklarında lütfen klavye olsun, tuş seti kalsın dedim kabul ettiler.o zaman ücretsiz kargo ile kablo alanlarınki gönderilmiş. Klavye alanların ki iptal edilmiş.