slm.ycl02
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,577
Kargolandi ama TC istenmedi hocamkargolamadan önce tcmizi istemeleri lazım yoksa gümrükten geçmez
Kargolandi ama TC istenmedi hocamkargolamadan önce tcmizi istemeleri lazım yoksa gümrükten geçmez
Bilmiyorum o zamanKargolandi ama TC istenmedi hocam
İnşallah gümrükte iade olmaz 1 tane almıştım 5 dolar ödeyip. Mail atsam mi bunun için acaba. 30 sayfa yazılmış kimse merak etmemiş gümrükten tcsiz nasıl geçecekBilmiyorum o zaman![]()
Normalde geçmez belki gümrükte kaldığında sizden tc istenir ancak o şekilde geçerİnşallah gümrükte iade olmaz 1 tane almıştım 5 dolar ödeyip. Mail atsam mi bunun için acaba. 30 sayfa yazılmış kimse merak etmemiş gümrükten tcsiz nasıl geçecek![]()
yanwende vergi çıkıyo ggBenim klavyede yanwen kargo şirketiyle yola çıkmış.Beyler ben bayramda yaylada olcam internet çekmiyor o vakite kadar gümrüğe gelir mi acaba ya bi sıkıntı çıkar mı ortada kaldım
Bana da yanwen gelmiş yanwen olmadan gelme şansı var mı ki?yanwende vergi çıkıyo gg
hocam ortalama ne ara gümrüğe gider acaba ? yarın yaylaya çıkcam şimdi 4 gün telefon çekmicek şansıma o ara ararlarsa kargo geri dönermi ki ya klavyeyi çok istiyodumNormalde geçmez belki gümrükte kaldığında sizden tc istenir ancak o şekilde geçer
gumruge gelse bıle ptt gumrukleme ıslemlerını 1 haftada anca yapıyorhocam ortalama ne ara gümrüğe gider acaba ? yarın yaylaya çıkcam şimdi 4 gün telefon çekmicek şansıma o ara ararlarsa kargo geri dönermi ki ya klavyeyi çok istiyodum
Neredeyse herkes vergi çıkmasını göze aldı.Ne kadar vergi çıkıcak acaba o önemliyanwende vergi çıkıyo gg
Tamamdır hocam o zaman şimdi telefon çekmiyorken aralarda dönemezsem kargo geri gitmesin bari o kadar sipariş vermişizgumruge gelse bıle ptt gumrukleme ıslemlerını 1 haftada anca yapıyor
1 hafta en az siz dönmeye bile gelmez muhtemelenhocam ortalama ne ara gümrüğe gider acaba ? yarın yaylaya çıkcam şimdi 4 gün telefon çekmicek şansıma o ara ararlarsa kargo geri dönermi ki ya klavyeyi çok istiyodum
Hocam sizce ne kadar vergi çıkar merakımdan soruyorum kusuruma bakmayında1 hafta en az siz dönmeye bile gelmez muhtemelen
aras kargoya verilirse 0 tl , ptt kargoya verilirse ve topluca aldığımız farkedilirse 700tl diye düşünüyorumHocam sizce ne kadar vergi çıkar merakımdan soruyorum kusuruma bakmayında