Hayırlı olsun demek sende aramıza katıldın. Biz vergi kitlenenler klubüyüz.Benim klavye ve keycaps da verilmiş kargoya
Ben göze aldım her türlü uyguna geliyorHayırlı olsun demek sende aramıza katıldın. Biz vergi kitlenenler klubüyüz.
Keycap için çok mantıksız ama klavye için mantıklı.Ben göze aldım her türlü uyguna geliyor
Keycap için vergi çok çıktığı için ürünü teslim almazsak, verdiğimiz 5 dolar kargo parası yanıyor sanırım değil mi?
Vergi konusunu sorabildin mi?Bu arada firmayla iletişime geçtim hiçbir zaman tcno istemiyorlarmış ve bir sıkıntı olmuyormuş ben tcsiz gümrükten geçmez diye biliyordum bilgilendireyim dedim
onu hiç sormadım çünkü şansa bağlı , pttye verilirse ve toplu aldığımız farkedilirse 700 civarı bir şey çıkar , aras kargoya verilirse vergi çıkmaz , aras kargoya verilmesini sordum o kargolanan şirkete bağlıymışVergi konusunu sorabildin mi?
Keycaps 40 dolar üzerinden vergilense 13 dolar olur yine uygun pbt keycapslar 800 liradan ucuza yokKeycap için çok mantıksız ama klavye için mantıklı.
Çok çirin keycaps ama beğendiysen al sen.Keycaps 40 dolar üzerinden vergilense 13 dolar olur yine uygun pbt keycapslar 800 liradan ucuza yok
Hızlı gelmiş hocam sizinki maşallah benimki daha yeni uçağa verildi.Klavye aldıysanız vergi için bizide bilgilendirir misiniz acaba ?Beyler PTT ile geliyor. Bakalım ne kadar vergi çıkacak?