Gümrüğe girişi kabul edilmiş ürünün. https://parcelsapp.com/en/carriers/china-post buradan China Post takip kodu ile baktım. Oradan PTT'ye yönlendirme yapıyor.Hızlı gelmiş hocam sizinki maşallah benimki daha yeni uçağa verildi.Klavye aldıysanız vergi için bizide bilgilendirir misiniz acaba ?
Az önce burdan yaptım döndü durdu şimdi deneyince çıktı teşekkürler. Daha gümrüğe varmamış benimki.Gümrüğe girişi kabul edilmiş ürünün. https://parcelsapp.com/en/carriers/china-post buradan China Post takip kodu ile baktım. Oradan PTT'ye yönlendirme yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@slm.ycl02 buradan bakabilirsin.
Şu yukarıya bir tane resim attım. Sağ altta Turkey Post var. Ona basar mısın? Bak bakalım görünüyor mu?Az önce burdan yaptım döndü durdu şimdi deneyince çıktı teşekkürler. Daha gümrüğe varmamış benimki.
Bende yok o yanwen var sadece daha Türkiyeye varmamış.Şu yukarıya bir tane resim attım. Sağ altta Turkey Post var. Ona basar mısın? Bak bakalım görünüyor mu?
Ürün halen yurtdışındaymış beyler girişi olmamış.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ülkeye girdiğinde gümrük sonrası çıkan vergiyi paylaşırsanız sevinirim. Birde hediye aldığınız ürün neydi?Şu yukarıya bir tane resim attım. Sağ altta Turkey Post var. Ona basar mısın? Bak bakalım görünüyor mu?
Ürün halen yurtdışındaymış beyler girişi olmamış.
Alıntıyı görüntüle
Klavye ile kablo.Hocam ülkeye girdiğinde gümrük sonrası çıkan vergiyi paylaşırsanız sevinirim. Birde hediye aldığınız ürün neydi?
Kanka samimi bi soru soracağım. Sen almış olsan gidipte 3k lık şeyi mesela 1k ya satar misin başkasının yerinde olsan? Harbi samimi soruyorumFazladan klavye alan varsa cüzi miktardan satarsa sevinirim
Tamamdır benim iki ürün vardı biri china post diğeri singapur post'a verilmiş bakalım nolcak.Klavye ile kablo.
Forumda birçok kişiye neredeyse aldığım fiyata vermişliğim var ayıp ediyorsun hocam her şey para değil günün sonundaKanka samimi bi soru soracağım. Sen almış olsan gidipte 3k lık şeyi mesela 1k ya satar misin başkasının yerinde olsan? Harbi samimi soruyorum
Bana aldığı fiyattan vermiştiKanka samimi bi soru soracağım. Sen almış olsan gidipte 3k lık şeyi mesela 1k ya satar misin başkasının yerinde olsan? Harbi samimi soruyorum
Forumda birçok kişiye neredeyse aldığım fiyata vermişliğim var ayıp ediyorsun hocam her şey para değil günün sonunda
O zaman kral adamsın. Ön yargısız sordum. İnşallah bi babayiğit kabul edip verir.Bana aldığı fiyattan vermişti