❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

Bende chinaposta verilmiş ve takip kodu yazılmış bu kodla hangi sitede takip yapacağım bilen var mı?

Hızlı gelmiş hocam sizinki maşallah benimki daha yeni uçağa verildi.Klavye aldıysanız vergi için bizide bilgilendirir misiniz acaba ?
Gümrüğe girişi kabul edilmiş ürünün. https://parcelsapp.com/en/carriers/china-post buradan China Post takip kodu ile baktım. Oradan PTT'ye yönlendirme yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@slm.ycl02 buradan bakabilirsin.
1718802149892.png

Az önce burdan yaptım döndü durdu şimdi deneyince çıktı teşekkürler. Daha gümrüğe varmamış benimki.
Şu yukarıya bir tane resim attım. Sağ altta Turkey Post var. Ona basar mısın? Bak bakalım görünüyor mu?

Ürün halen yurtdışındaymış beyler girişi olmamış.

1718802345879.png

Şu yukarıya bir tane resim attım. Sağ altta Turkey Post var. Ona basar mısın? Bak bakalım görünüyor mu?

Alıntıyı görüntüle
Bende yok o yanwen var sadece daha Türkiyeye varmamış.

Alıntıyı görüntüle
Hocam ülkeye girdiğinde gümrük sonrası çıkan vergiyi paylaşırsanız sevinirim. Birde hediye aldığınız ürün neydi?

Fazladan klavye alan varsa cüzi miktardan satarsa sevinirim 🥲
Kanka samimi bi soru soracağım. Sen almış olsan gidipte 3k lık şeyi mesela 1k ya satar misin başkasının yerinde olsan? Harbi samimi soruyorum 😂

Klavye ile kablo.
Tamamdır benim iki ürün vardı biri china post diğeri singapur post'a verilmiş bakalım nolcak.

Kanka samimi bi soru soracağım. Sen almış olsan gidipte 3k lık şeyi mesela 1k ya satar misin başkasının yerinde olsan? Harbi samimi soruyorum 😂
Forumda birçok kişiye neredeyse aldığım fiyata vermişliğim var 😂 ayıp ediyorsun hocam her şey para değil günün sonunda

BJT17QR47JXJ ihtiyacı olan varsa alsın ibre yoktu sanırım nir tane klavye modeline %50 indirim yada 5 dolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,419
Üyeler
183,114
Son üye
moyikan
Geri