Harbi bende öyle secmisim bağış yaparsak olur mu0 dolar olarak sipariş eden arkadaşların siparişi iptal edilecek maalesef. KickStarter üzerinden Epomaker'e bağış yapanlar kullanabiliyor o seçeneği sadece.
Harbi bende öyle secmisim bağış yaparsak olur mu
Harbiden bende merak ettim napsak hocam sence ?Harbi bende öyle secmisim bağış yaparsak olur mu
Bağış yaptığımız nerden kontrol ediliyor onu bilsek ona göre davraniriz daHarbiden bende merak ettim napsak hocam sence ?
İptal edip hemen tekrar sipariş vermeyi denemekten başka şansınız yok. Veya desteğe yazın standart shipping ödemek istediğinizi belirtin.Harbiden bende merak ettim napsak hocam sence ?
Bende de onaylandı.sizlerde sipariş durumu ne şu an bazı kişilerde halen sipariş kabul edilmemiş bende şu an sipariş onaylandı diyor
Mnatıklıda site içersinden destek nerede?İptal edip hemen tekrar sipariş vermeyi denemekten başka şansınız yok. Veya desteğe yazın standart shipping ödemek istediğinizi belirtin.
Acaba şimdi bağış yapsak olur muBağış yaptığımız nerden kontrol ediliyor onu bilsek ona göre davraniriz da
Onaylandığını nerden anlıyorsunuz hocam ?Bende de onaylandı.
Stok bittiİptal edip hemen tekrar sipariş vermeyi denemekten başka şansınız yok. Veya desteğe yazın standart shipping ödemek istediğinizi belirtin.
güzelBende de onaylandı.
Allah'tan standart shipinge çevirip aldım hepsini.0 dolar olarak sipariş eden arkadaşların siparişi iptal edilecek maalesef. KickStarter üzerinden Epomaker'e bağış yapanlar kullanabiliyor o seçeneği sadece.
mailden kontrol etOnaylandığını nerden anlıyorsunuz hocam ?