🔥İndirim Epomaker MIX Cable $8.99

yaman..k

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,334
Gayet güzel fiyat , çoktandır stokta yoktu. ''TECHBOX10'' koduyla %10 indirim var.
Blue Red
Red White
Purple

hocam boyle girisi olan klavye gormedim hic yeni mi cikiyor bunlar

Epmaker dan sipariş iptal ettim 15 gündür para yatmadı önerisi olan var mı .Adamlar mail de para yattı diye ss attı. Ziraat şikayet yazdım umursamıyorlar

Herhangi bir artısı yok ancak ekipmana önem veriyorsanız odanızın hoş görünmesini istiyorsanız alabilirsiniz. Daha çok bu amaçlarla tercih ediliyor.
İstediğim renkler yok bunlar arasında hocam.Puff cable nasıldır bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bunlar 8k hz 0.125 ms destekliyor değil mi?

İstediğim renkler yok bunlar arasında hocam.Puff cable nasıldır bilginiz var mı?

Bir de bunlar 8k hz 0.125 ms destekliyor değil mi?
Puff kablo sanırsam tek renk oluyordu. Tabiiki de 8 k destekler bildiğiniz standart usb kablo.

Puff kablo sanırsam tek renk oluyordu. Tabiiki de 8 k destekler bildiğiniz standart usb kablo.
Teşekkürler hocam.Bir de vter ato87 he klavye aldım ben, çok fazla inceleme veya video bulamadım hakkında.Nasıldır bir bilginiz var mı?Teknik özellikleri iyi duruyor ama kalitesini bilemedim.

8k hz manyetik klavye de çalışır mı sizce böyle bir şey arıyordum

408 TL geldi fiyatı gayet iyi bence temu ürünleri bile bu paraya ne olduğu belli değil mor aldım beyaz sisteme ama çok sırıtır mı kararsızım

Son düzenleme:
8k hz manyetik klavye de çalışır mı sizce böyle bir şey arıyordum

408 TL geldi fiyatı gayet iyi bence temu ürünleri bile bu paraya ne olduğu belli değil mor aldım beyaz sisteme ama çok sırıtır mı kararsızım
Çalışır sorun olmaz. Aldıysan iptale gerek yok çok sırıtmaz bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,824
Üyeler
183,904
Son üye
efeyuksel59
Geri