federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,088
O da iyidir.machose nasıl hocam
O da iyidir.machose nasıl hocam
Mail at vergi cikmasinben bundan aldım
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vergiyle 1300e gelir max baya iyi
Eywbeles fiyat gomun
Hayırlı Olsun , bende ilk olarak Ajazz AK820 Pro düşündüm daha sonra Aula F75 Max'i tercih ettim.ben bundan aldım
Alıntıyı görüntüle
vergiyle 1300e gelir max baya iyi
rengi yok diye tercih etmedimHayırlı Olsun , bende ilk olarak Ajazz AK820 Pro düşündüm daha sonra Aula F75 Max'i tercih ettim.
yunexpress mevzusu gitti pttye düşmezse vergi çıkmazMail at vergi cikmasin
Eyw
Bu fiyata olan en iyi klavye emsallerine bakmaya gerek yok yapistirin gitsin
Size de hayırlı olsun , aslında benim için daha iyi oldu diyebilirim Aula F75 klavyemi iyi bir rakama elden çıkarttım. Yerine az bir fiyat farkıyla daha iyisini aldım. Sadece ekran farkı yok , yalıtımı da default klavyeden çok daha iyi.Hayırlı olsun hocam dynatab serüveni çoğu kişide iyi bitmemiş olsasa değişimden cidoo aldık memnunuz
İki rengi de şuan stoklarda , Ak820 Pro'da gayet güzel klavyedir.rengi yok diye tercih etmedim
yunexpress mevzusu gitti pttye düşmezse vergi çıkmaz
rengi yok diye tercih etmedim
yunexpress mevzusu gitti pttye düşmezse vergi çıkmaz
Yinede tutarı düşük göstermelerini söylemeyi unutmayınSize de hayırlı olsun , aslında benim için daha iyi oldu diyebilirim Aula F75 klavyemi iyi bir rakama elden çıkarttım. Yerine az bir fiyat farkıyla daha iyisini aldım. Sadece ekran farkı yok , yalıtımı da default klavyeden çok daha iyi.
Yinede tutarı düşük göstermelerini söylemeyi unutmayın
F75 Max alalım mı diyorsun hocam yani![]()
ak820 max ile karıştırdım varmış onu alayım o zaman keycapi daha iyiSize de hayırlı olsun , aslında benim için daha iyi oldu diyebilirim Aula F75 klavyemi iyi bir rakama elden çıkarttım. Yerine az bir fiyat farkıyla daha iyisini aldım. Sadece ekran farkı yok , yalıtımı da default klavyeden çok daha iyi.
İki rengi de şuan stoklarda , Ak820 Pro'da gayet güzel klavyedir.
Dynatablar geldi ya hocamdynatab rezaletinden sonra bu firmadan ürün alırken dikkat etmek lazım
10 üründen 8 i sıkıntılıDynatablar geldi ya hocam