federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,190
evethocam yardimci oluyorlarmi faturada fiyatını düşük falan yazıyorlarmı acaba
evethocam yardimci oluyorlarmi faturada fiyatını düşük falan yazıyorlarmı acaba
bana 32 dolar bakiye ile dönüş yaptılar ürünü imha etmemi istemedilerdynatab rezaletinden sonra bu firmadan ürün alırken dikkat etmek lazım
Biraz daha diretirsen 40-50 dolara kadar çıkıyorlar. Ben gift code istedim direkt farklı hesapta nabi ile kullanmıştım.bana 32 dolar bakiye ile dönüş yaptılar ürünü imha etmemi istemediler
nasıl ne geldi başınıza hocambana 32 dolar bakiye ile dönüş yaptılar ürünü imha etmemi istemediler
. 0 tuşları çalışmıyordu kablosuzda sürekli kop bağlan yaşanıyordunasıl ne geldi başınıza hocam
çok iyi bir marka değil o zaman başka oneriniz varmi. 0 tuşları çalışmıyordu kablosuzda sürekli kop bağlan yaşanıyordu
kaç dolar gift code verdiler süresi nekadardı bideBiraz daha diretirsen 40-50 dolara kadar çıkıyorlar. Ben gift code istedim direkt farklı hesapta nabi ile kullanmıştım.
marka farklı aldığın klavye cidoo sorun çıkaran klavye epomakerin kendi klavyesiçok iyi bir marka değil o zaman başka oneriniz varmi
Süresini bilmiyorum 1 ay herhalde 40 dolara çıkarabilirdim ben cidoo bedavaya geldi.kaç dolar gift code verdiler süresi nekadardı bide
machose nasıl hocammarka farklı aldığın klavye cidoo sorun çıkaran klavye epomakerin kendi klavyesi