Neler Yeni

🔥İndirim Epomaker x Cidoo ABM084 %80 Gateron Pro Switch 1.075₺

Nisanur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Nisa
Vergi mevzusundan almaya çekiniyorum kafalarına göre fiyat çekiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alper Can
Epomaker bu konuda biraz belirsiz çünkü yunexpress ile göndermiyorlar, aynı şekilde mail atım bilgi istedim verdikleri cevap şuydu '' Normalde Türkiye'ye yanwen ile gönderim yapıyoruz fakat yunexpress isteğiniz için paket üstüne ilgililere not düşebiliriz fakat bu %100 olacak anlamı taşımıyor'' Akko bu konuda gördüğüm en garanti firma olabilir çünkü benim gözlemlediğim vergi çıkmaması konusunda en garantisi yunexpress ve akko yunexpress le gönderim yapıyor Türkiye'ye. Yukarıda yazılan ptt getirirse kesin vergi çıkar diye bir kaidede yok, ptt ile gelen ama vergi vermediğim alışverişim oldu akko üzerinden.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Epomaker bu konuda biraz belirsiz çünkü yunexpress ile göndermiyorlar, aynı şekilde mail atım bilgi istedim verdikleri cevap şuydu '' Normalde Türkiye'ye yanwen ile gönderim yapıyoruz fakat yunexpress isteğiniz için paket üstüne ilgililere not düşebiliriz fakat bu %100 olacak anlamı taşımıyor'' Akko bu konuda gördüğüm en garanti firma olabilir çünkü benim gözlemlediğim vergi çıkmaması konusunda en garantisi yunexpress ve akko yunexpress le gönderim yapıyor Türkiye'ye. Yukarıda yazılan ptt getirirse kesin vergi çıkar diye bir kaidede yok, ptt ile gelen ama vergi vermediğim alışverişim oldu akko üzerinden.
akko daki ürünlerde pahalı yoksa oradan alacağızda

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alper Can
akko daki ürünlerde pahalı yoksa oradan alacağızda
valla çok daha pahalı değil açıkçası, 5075b 48 dolara, mod007 55 dolara satıldı 1-2 ay önce. Epomakerdaki 100 dolar altı bütün klavyelerden iyidir bana göre. Neyse anlaşılan biz türklere bu kapı da kapanmış oldu böylelikle. Sağlık olsun ne diyelim

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
Ben riski alacağım en kötü oderiz vergi , sizce hangi switch'i seçmeliyim?
Screenshot_2024-02-17-03-15-27-525_com.android.chrome.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Siparişi geçtim, mail atıp paketin üstüne düşük fiyat yaz demeli miyim , yoksa kendileri yapıyor mu ? yada kendileri otomatik 15 dolar yazıyorsa ben 25 yazın diyeyim en azından daha mantıklı bir fiyat olduğundan çıkarsada vergi o fiyat üzerinden çıksın diyorum?

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,351
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Donald Trump
Ben riski alacağım en kötü oderiz vergi , sizce hangi switch'i seçmeliyim?
Alıntıyı görüntüle

Siparişi geçtim, mail atıp paketin üstüne düşük fiyat yaz demeli miyim , yoksa kendileri yapıyor mu ? yada kendileri otomatik 15 dolar yazıyorsa ben 25 yazın diyeyim en azından daha mantıklı bir fiyat olduğundan çıkarsada vergi o fiyat üzerinden çıksın diyorum?
Pek farkı yok da flamingo al.
Gece gece 1000 liradan olayım diyordum da kupon pokemonunu çıkaramadım ben.

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
Pek farkı yok da flamingo al.
Gece gece 1000 liradan olayım diyordum da kupon pokemonunu çıkaramadım ben.
Bir maille kaydoldum siteye , site davet için link oluşturdu linke tıklayıp mail adresimi girdim sonra maile kupon yollandı.
Sonra ben Yeni hesap açıp kuponu uyguladım ama aynı hesaptanda olurdu büyük ihtimal , 2-3 dk' sürüyor max

Vergi 33dolar gelir ptt ile gelirse :D
35 dolarlık ürün nasıl 33 dolarlık vergiye sahip olur ki , ürüne verdiğimiz gerçek ücreti ilgili yere ibraz edip , o tutar üstünden vergilendirilmesini talep edemez miyiz ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,351
İsim
yusuf ecer
Bir maille kaydoldum siteye , site davet için link oluşturdu linke tıklayıp mail adresimi girdim sonra maile kupon yollandı.
Sonra ben Yeni hesap açıp kuponu uyguladım ama aynı hesaptanda olurdu büyük ihtimal , 2-3 dk' sürüyor max

35 dolarlık ürün nasıl 33 dolarlık vergiye sahip olur ki , ürüne verdiğimiz gerçek ücreti ilgili yere ibraz edip , o tutar üstünden vergilendirilmesini talep edemez miyiz ?
İndirimsiz fiyat üzerinden vergileniyor, son ak820 pro konusunda 100kişiden 60ına o şekilde oldu. Epomakerda zaten kesin vergi çıkıyor.

abdisasho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
MUSA ANIL KAVAK
Daha önce epomakerdan alışverişimde yunexpress ile gönderdiler yine de vergi çıktı, vergi ödeyecekmiş gibi hesaplayın vergisiz gelme ihtimali düşük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,398
Üyeler
166,747
Son üye
cruenn
Top Bottom