samaras00
80+ Silver
Dahası
ewtepomaker.com dan mı sipariş verdiniz?
ewtepomaker.com dan mı sipariş verdiniz?
akko daki ürünlerde pahalı yoksa oradan alacağızdaEpomaker bu konuda biraz belirsiz çünkü yunexpress ile göndermiyorlar, aynı şekilde mail atım bilgi istedim verdikleri cevap şuydu '' Normalde Türkiye'ye yanwen ile gönderim yapıyoruz fakat yunexpress isteğiniz için paket üstüne ilgililere not düşebiliriz fakat bu %100 olacak anlamı taşımıyor'' Akko bu konuda gördüğüm en garanti firma olabilir çünkü benim gözlemlediğim vergi çıkmaması konusunda en garantisi yunexpress ve akko yunexpress le gönderim yapıyor Türkiye'ye. Yukarıda yazılan ptt getirirse kesin vergi çıkar diye bir kaidede yok, ptt ile gelen ama vergi vermediğim alışverişim oldu akko üzerinden.
valla çok daha pahalı değil açıkçası, 5075b 48 dolara, mod007 55 dolara satıldı 1-2 ay önce. Epomakerdaki 100 dolar altı bütün klavyelerden iyidir bana göre. Neyse anlaşılan biz türklere bu kapı da kapanmış oldu böylelikle. Sağlık olsun ne diyelimakko daki ürünlerde pahalı yoksa oradan alacağızda
Vergi 33dolar gelir ptt ile gelirseCidoo Abm084
10 dolar davet koduyla 35 dolara alabilirsiniz.
Normal fiyatı 90-110 dolar arasındaydı. Vergi şans meselesi hiç çıkmayabilir 500tl'de çıkabilir fakat her halukarda uygun gibi.
Sadece switchler ve keycapsler 35 dolardan fazla ediyor satmaya çalışırsanız.
Alıntıyı görüntüle
Pek farkı yok da flamingo al.Ben riski alacağım en kötü oderiz vergi , sizce hangi switch'i seçmeliyim?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siparişi geçtim, mail atıp paketin üstüne düşük fiyat yaz demeli miyim , yoksa kendileri yapıyor mu ? yada kendileri otomatik 15 dolar yazıyorsa ben 25 yazın diyeyim en azından daha mantıklı bir fiyat olduğundan çıkarsada vergi o fiyat üzerinden çıksın diyorum?
%20-%30 arası değişiyor olabilir ben whatgeekden aldığımda %20-%25 arası bi vergi çıktıVergi mevzusu hakkında net bilgisi olan var mı?
Bir maille kaydoldum siteye , site davet için link oluşturdu linke tıklayıp mail adresimi girdim sonra maile kupon yollandı.Pek farkı yok da flamingo al.
Gece gece 1000 liradan olayım diyordum da kupon pokemonunu çıkaramadım ben.
35 dolarlık ürün nasıl 33 dolarlık vergiye sahip olur ki , ürüne verdiğimiz gerçek ücreti ilgili yere ibraz edip , o tutar üstünden vergilendirilmesini talep edemez miyiz ?Vergi 33dolar gelir ptt ile gelirse
İndirimsiz fiyat üzerinden vergileniyor, son ak820 pro konusunda 100kişiden 60ına o şekilde oldu. Epomakerda zaten kesin vergi çıkıyor.Bir maille kaydoldum siteye , site davet için link oluşturdu linke tıklayıp mail adresimi girdim sonra maile kupon yollandı.
Sonra ben Yeni hesap açıp kuponu uyguladım ama aynı hesaptanda olurdu büyük ihtimal , 2-3 dk' sürüyor max
Mesaj otomatik birleştirildi:
35 dolarlık ürün nasıl 33 dolarlık vergiye sahip olur ki , ürüne verdiğimiz gerçek ücreti ilgili yere ibraz edip , o tutar üstünden vergilendirilmesini talep edemez miyiz ?
Kaç tllik ürüne kaç tl verdiniz hocam?Daha önce epomakerdan alışverişimde yunexpress ile gönderdiler yine de vergi çıktı, vergi ödeyecekmiş gibi hesaplayın vergisiz gelme ihtimali düşük