1270tl (43 dolar) ürüne 460tl vergi verdimKaç tllik ürüne kaç TL verdiniz hocam?
1270tl (43 dolar) ürüne 460tl vergi verdimKaç tllik ürüne kaç TL verdiniz hocam?
Bunu alanlara kaç tl vergi çıktıCidoo Abm084
10 dolar davet koduyla 35 dolara alabilirsiniz.
Normal fiyatı 90-110 dolar arasındaydı. Vergi şans meselesi hiç çıkmayabilir 500tl'de çıkabilir fakat her halukarda uygun gibi.
Sadece switchler ve keycapsler 35 dolardan fazla ediyor satmaya çalışırsanız.
Alıntıyı görüntüle
Ürün elinize ulaştıktan sonra mı vergi veriyorsunuz yoksa satın alırken mi1270tl (43 dolar) ürüne 460tl vergi verdim
Ürün teslim edilmeden önce kapıda ödüyosunÜrün elinize ulaştıktan sonra mı vergi veriyorsunuz yoksa satın alırken mi
Benim eve kağıt geldi pdmde ürününüz var diye, kredi kartımdaki ödeme bilgisinin çıktısını aldım orada ürünü ve ödeme bilgisini kontrol edip vergi hesapladılar, vergiyi ödeyip direkt oradan teslim aldım.Ürün elinize ulaştıktan sonra mı vergi veriyorsunuz yoksa satın alırken mi
Ne kadar vergi çıktıBenim eve kağıt geldi pdmde ürününüz var diye, kredi kartımdaki ödeme bilgisinin çıktısını aldım orada ürünü ve ödeme bilgisini kontrol edip vergi hesapladılar, vergiyi ödeyip direkt oradan teslim aldım.