🔥İndirim Epomaker x Cidoo ABM084 %80 Gateron Pro Switch 1.075₺

Bookless

80+
Reaksiyon skoru
272
Cidoo Abm084

10 dolar davet koduyla 35 dolara alabilirsiniz.
Normal fiyatı 90-110 dolar arasındaydı. Vergi şans meselesi hiç çıkmayabilir 500tl'de çıkabilir fakat her halukarda uygun gibi.
Sadece switchler ve keycapsler 35 dolardan fazla ediyor satmaya çalışırsanız.

4353451254125125.JPG

Vergi mevzusu hakkında net bilgisi olan var mı?

Bu videodan mı gördünüz hocam
Hayır hocam keycaps siparişi veriyordum önüme çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vergi mevzusu hakkında net bilgisi olan var mı?
Net bir bilgi yok çünkü uygulayıcılar net bir şekilde hareket etmiyor, aynı siparişlerde eğer ptt ile teslimat yapılırsa kesinlikle vergi çıkıyor, aras kargo ile teslimat yönlendirilirse vergi çıkmıyor. Şans meselesi fakat vergi çıksa dahi fiyatı uygun kalıyor. 80 gateron pro yellow switch ve keycaps fiyatına geliyor klavye.

Hayır hocam keycaps siparişi veriyordum önüme çıktı

Net bir bilgi yok çünkü uygulayıcılar net bir şekilde hareket etmiyor, aynı siparişlerde eğer ptt ile teslimat yapılırsa kesinlikle vergi çıkıyor, aras kargo ile teslimat yönlendirilirse vergi çıkmıyor. Şans meselesi fakat vergi çıksa dahi fiyatı uygun kalıyor. 80 gateron pro yellow switch ve keycaps fiyatına geliyor klavye.
Baya uygunmuş alasım geldi, vergi işi kesin olsa alırdım büyük ihtimalle. İhtiyacım olmadığı için vergisini falan düşünmek istemiyorum şimdi. Lazım olan kaçırmasın.

10 dolar kodu atabilecek varmı özelden rica etsem ben yapamadım da
Farklı bir tarayıcıdan referal kodunuzla siteye giriş yapın fakat kayıt olmayın hemen, bir popup çıkıcak ona tıklayıp üye olmanız yeterli oluyor

indirimsiz fiyatı 90usd buna vergi çıkarsa en az 900-1000 arası çıkar . kendisinede 1078 tl etse 2k civarına geliyor uygunmudur ?

indirimsiz fiyatı 90usd buna vergi çıkarsa en az 900-1000 arası çıkar . kendisinede 1078 TL etse 2k civarına geliyor uygunmudur ?
eğer 10-15 usd yazmazlarsa ücrete ne yazıyorsa onun %30'u kadar çıkar. whatgeek 15usd yazdığı için fiyat araştırması yapmışlar bence. 40 usd falan yazılırsa klavye için 300-400 arası çıkar bence.

eğer 10-15 usd yazmazlarsa ücrete ne yazıyorsa onun %30'u kadar çıkar. whatgeek 15usd yazdığı için fiyat araştırması yapmışlar bence. 40 usd falan yazılırsa klavye için 300-400 arası çıkar bence.
işte artık ona aldanmıyolar :D yapıştırıp geçiyolar vergiyi okkalısından

indirimsiz fiyatı 60 usd indirimle 50'ye aldım vergiye bak :d

1708120242205.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,518
Üyeler
183,441
Son üye