Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EPOS Sennheiser GSP 301 Gaming Kulaklık - 719 TL

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
benimki daha gönderilmemiş tahmini teslimat zamanı ne zaman gösteriyor sizde?
1678864981584.png

ben iptal olcağını düşünüyodum ama benle aynı anda alan bir arkadaşımın da dün gönderildi seninki de2 3 güne gönderilir muhtemelen

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
nasıl ya bende 9 martta sipariş verdim 22 mart teslim zamanı ama kargo daha gönderilmedi garip
süreç uzayabilir sorun olmaz benim 1 ay sonra gelen ürünüm oldu benimki de gümrükte kalmış olabilir 4 gündür hareket yok :D

VeloceRR

80+ Bronze
Arkadaşlar Ben de şimdi sipariş verdim. Sennheiser markasına yıllardır sempatim vardı gerçekten çok kaliteli bi marka o yüzden araştırmadan sipariş verdim en kötü iade ederim diye düşünerek. Amazon çok kaliteli bi alışveriş sitesi o yüzden iade sıkıntıları yaşamayacagımı bildigim için bu topa girdim açıkçası. Prime üyelikle birlikte 736,85 TL e geldi. Bakalım ne zaman gönderirler....

ahmetbirs

80+ Bronze
Arkadaşlar Ben de şimdi sipariş verdim. Sennheiser markasına yıllardır sempatim vardı gerçekten çok kaliteli bi marka o yüzden araştırmadan sipariş verdim en kötü iade ederim diye düşünerek. Amazon çok kaliteli bi alışveriş sitesi o yüzden iade sıkıntıları yaşamayacagımı bildigim için bu topa girdim açıkçası. Prime üyelikle birlikte 736,85 TL e geldi. Bakalım ne zaman gönderirler....
en kötü ihtimalle 1 ayı gözden çıkar

VeloceRR

80+ Bronze
en kötü ihtimalle 1 ayı gözden çıkar
Acelem yok zaten ama 1 ay süreceğini düşünmüyorum daha önce de amazon yurtdısı alisverisim olmustu 1 hafta icinde geldi ürünüm.
Sende aldın mı dostum ürün nasıl elindeyse memnun musun?

ahmetbirs

80+ Bronze
Acelem yok zaten ama 1 ay süreceğini düşünmüyorum daha önce de amazon yurtdısı alisverisim olmustu 1 hafta icinde geldi ürünüm.
Sende aldın mı dostum ürün nasıl elindeyse memnun musun?
bende daha önce hiç 1 ay beklemedim ama mesela arkadaşlarla aynı gün sipariş verdim onların almayan 1 gün sonra yola çıkmış benim ürün 3 gün sonra italyadan anca yola çıkmış almanyaya girmiş :( araya en az 5 gün girdi aynı gün sipariş vermeme rağmen

VeloceRR

80+ Bronze
bende daha önce hiç 1 ay beklemedim ama mesela arkadaşlarla aynı gün sipariş verdim onların almayan 1 gün sonra yola çıkmış benim ürün 3 gün sonra italyadan anca yola çıkmış almanyaya girmiş :( araya en az 5 gün girdi aynı gün sipariş vermeme rağmen
Senin şanssızlıgına denk gelmiş biraz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ekrem Uğur Ülken
bir şey diyeceğim satıcı değişmiş galiba amazon germany diyor ama sabah satıcı farklıydı ve adresi londrayı gösteriyordu hatta sabahki satıcı realtrade gibi bişiydi

Top Bottom