Kardeş burası Türkiye ne bekliyorsunhocam bu makineyi 22300e mi ne almıştık gamersarena olması lazım https://forum.donanimarsivi.com/kon...60-ryzen-7-7735hs-16-gb-ram-24-349-tl.740917/
bakınız 7735 hs diyorum 8 core işlemci günümüzde bile cok cok iyi artı bide o dönem ddr5 yeni sayılan bir teknolojiydi...
@sergens yok şaka yapmıyorum suan max ederi 20k olması lazım oda markalı düzgün 7735hs filan olcakta öyle 20k
abartısız söylüyorum 15k civarı takıyorlar 4060lı laptopları.. böyle bir fiyat politikası olamaz
2023, rtx 4060 desktop fiyatlarını aç bak bakalım kaç para. bişey biliyozda söylüyoruz 12-15k arasıydı şimdide aynı. geçen hafta vatan 4060lı sistem çıkardı 1 saat durdu 18k fiyatı vardı. tekrar stoğada girdi. dolar kuru sadece desktop parçalarınamı işliyor. ben bayadır bakmıyordum laptoplara evet şuan pahalı ama bunun normal olmadığını söylüyorum neyse bilin istedim işte anormal fiyat bunlar.Kardeş burası Türkiye ne bekliyorsunayrıca şaka mısın kardeşim bir kaç yıl önceki fiyatla neden karşılaştırıyorsun dolar yerinde mi sayıyor?
Şaka gibisin cidden.
Tamamda piyasaya göre bakıcan olaya bu dolar değil altın değil. 5 yıl öncesine baksak ne degişecekte. Şuan piyasada ortalama neyse o ürünün onun altında alabiliyorsan fena olmayan kâr ile her ürün f/p dir.2023, rtx 4060 desktop fiyatlarını aç bak bakalım kaç para. bişey biliyozda söylüyoruz 12-15k arasıydı şimdide aynı. geçen hafta vatan 4060lı sistem çıkardı 1 saat durdu 18k fiyatı vardı. tekrar stoğada girdi. dolar kuru sadece desktop parçalarınamı işliyor. ben bayadır bakmıyordum laptoplara evet şuan pahalı ama bunun normal olmadığını söylüyorum neyse bilin istedim işte anormal fiyat bunlar.
@drakathx
@ÇÖL KAPLANI
@sergens
Alıntıyı görüntüle
Piyasaya bakcam kardeşim haklısın haketmiyor hiçbiri tr de hiçbir ürün gerçek rakamlarda satılmıyor hep kar üzerine kar kata kata satılıyor2023, rtx 4060 desktop fiyatlarını aç bak bakalım kaç para. bişey biliyozda söylüyoruz 12-15k arasıydı şimdide aynı. geçen hafta vatan 4060lı sistem çıkardı 1 saat durdu 18k fiyatı vardı. tekrar stoğada girdi. dolar kuru sadece desktop parçalarınamı işliyor. ben bayadır bakmıyordum laptoplara evet şuan pahalı ama bunun normal olmadığını söylüyorum neyse bilin istedim işte anormal fiyat bunlar.
@drakathx
@ÇÖL KAPLANI
@sergens
Alıntıyı görüntüle
4050 laptop yok mu? 27-29k bandında bol bol RTX4050 laptop var. Clevo kasa laptopa sırf RTX4060 diye bu parayı verilir mi tartışılır.Ekran kartı 100 watt.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2023 fiyatıyla 2025 fiyatını kariılaştırıyosun. Bu fiyata 4060 değil 4050 laptop bile yok düzgün iu an.