- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,501
Aşır şanslıysan 55K falan yaparlar.Direkt pas o zaman. 37 bin TL'ye i7 13620H / RTX 4070 / 32 GB RAM / 1 TB SSD makine satmıştı Erazer.
Aşır şanslıysan 55K falan yaparlar.Direkt pas o zaman. 37 bin TL'ye i7 13620H / RTX 4070 / 32 GB RAM / 1 TB SSD makine satmıştı Erazer.
Bana bir şey sormanıza hiç gerek yok başkaları gibi kocakarı dedikoduları yapmak yerine canlı inceleme yayınlarım ben.Abdullah hocam sana güvendiğim için aldım cihazı.sadece bişey soracaktım bu işlemci nasıldır ekran kartını besleyebiliyormu inan bilmediğim için soruyum yardımcı olabilirsen sevinirim
www.instagram.com
Son kullanıcı verileri benim icin daha guvenilir.Senin olayın ne Lenovo'ya mı çalışıyorsun?
Herkese anakart problemli LOG cihaz spamlıyorsun. Çıkıpta birine, öneriyorum ama bu cihazda böyle bir sorun yaşayabilirsin demiyorsun. Lenovo'nun bu mevzudan ötürü cihaz satmakta zorlandığını biliyorum baya yardımcı oluyorsun hem de önerdiğin LOG cihaz aşırı pahalı olmasına rağmen. Önerdiğin LOG cihazda RAM ve SSD fiyatları pahalı diye cihazı kırpmışlar da kırpmışlar sıcak fırsatmışRami ve SSD'yi Erazer ile denk yap önerdiğin cihaz 60K TL oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Açık açıkta yalan konuşmaya başladın artık aksine serin çalışan cihazda utanmadan "throttle yemiş caciki soğutma" diyorsun, hayatında kaçta tane laptop gördün 147w CPU tüketime çıkıp 90 dereceyi görmesin? sen baya bildiğin, yalan konuşuyorsun ya da neyin ne olduğundan bi habersin. Ergen bebeler gibi kullandığın cihazı övme yarışına mı girdin? Sen 4060 Victusunla daha fazla FPS'yi rüyalarında alırsın. Aç bakalım benim gibi C2077'de ULTRA RT grafiklerde 200'e yakın mı FPS alıyorsun? almıyorsun alamazsın yalan konuşuyorsun.
Neden insanlara benim yayınladığım inceleme videosunu paylaşmıyorsun?
Paylaşamazsın, çünkü tükürdüğünü yalamak zor geliyor.
Soğutması caciki? Otomatik fan hızlarında CPU GPU oyunlarda 70-80 derece aralığında, En yüksek fana alırsan 70 derecelerde İşte buradaki tek caciki senin yorumların.
Birine şu model alınır rami de samsung demişsin bu ne bomboş tavsiye rami samsung olunca ne oluyor ilah falan mı hepsi altı üstü kıytırık laptop rami ha sana kötü haberim var bu laptopta da samsung ram var.
Aşağıya bu tipler için testlerin canlı gözüktüğü inceleme yayınladım. Beni zahmete soktu detaylı inceleme yayınlattı inceleme işine gelmedi bakıyorum da benim incelememden kimseye bahsetmiyor bu gibi vasıfsızları dinlemeyin testlerini canlı gördüğünüz içerikleri izleyin.
Forumda incelemesi varmış... bak bak Donanım Arşivi'nde incelemesi var diyemiyor şark kurnazı seni
![]()
Donanım Arşivi on Instagram: "Fiyatı ile efsane olan RTX 5060 Erazer laptopa hızlı inceleme yaptım. Markadan bahsedildiği için #reklam dır."
2,500 likes, 116 comments - donanimarsivi on November 20, 2025: "Fiyatı ile efsane olan RTX 5060 Erazer laptopa hızlı inceleme yaptım. Markadan bahsedildiği için #reklam dır.".www.instagram.com
Axess ile 12 taksitte aldım vade farksız, jüzdandan bakabilirsin hepsiburada için geçerli. Hatta axessin taksit tablosu:Keşke trendyolda olsa Hepsiburadada taksit olmuyor adam akilli
8GB Vram ve 2K ekran kombinasyonuna sahip hiç bir cihazı almayın hocam.Farkettim ama öncesinde de para yoktu. Bu Cuma Black Friday'de güzel bişeyler bekliyorum.
Game Garaj Slayer X7T-5070 C2 olanı 60k görürsem direkt yapıştıracağım.
(i7-14650HX / RTX5070 / 32GB RAM / 1TB SSD)
İşte hiçbir halt bilmediğin aynen buradan belli. Sen harbiden hiçbir şey bilmeyen bomboş birisin.Son kullanıcı verileri benim icin daha guvenilir.
Adam furmark testini koymuş 115 watt 87 derece 150 fps.Her sey net.
"Loq"ların hangi serilerinde sorun olduğunu bilmiyorsan imzamdaki konuyu ziyaret et. Ha bana inanmiyorsan diğer forumlara bak az araştır. Mfg 4x açıp uçuyor kaçıyor gibi gostermek falan yazık .Bunun rakibi loqtur.Loq da bundan bin kat iyidir.
Üslubuna zaten diyecek yok.Konu silen kilitleyen de sensin.Yazık.
Sen de Erazer'a mı çalışıyorsunAnakart yanarsa laptop gg. Böyle bir riske girilmez. Şu laptopta yok demek de yürek ister ki yanan laptoplar da başta yanmıyordu zamanla ortaya çıktı. Senin anakartı yanmıyor dediğin laptopun yanmamasını garanti edebilir misin. Lenovo süper markadır bende de lenovo var ama böyle bir riske dediğim gibi girilmez. Garanti biter 1 sene sonra patlar laptop elinde kalır.
Şimdi ben de bu erazer laptopu düşünüyorum ama ekran konusu benim de canımı sıkıyor. Her ne kadar 5050 olsa da X5t gibi bir rakip varken emin olamadım.
İyi yakaladınSen de Erazer'a mı çalışıyorsundaha bismillah hesap açıp bu konuya gelmişsin
![]()
çok genellemişsin, hp victus serisi lenovo loq serisi msi cyborg serisi. markalarda bir sorun yokHP hall sensör lenovo anakart yanması msi ekran kartı watt berbat monster ve casper kalorifer gibi ısınıyor başka seçenek kalmıyor ya bu yada gamegaraj
Ben bu üsluba ban yemeyecek cevabı yazamıyorum zaten dışarıdan bakan biri neyin ne olduğunu görür. Umarım yine konu silip kilitlemezsin.İşte hiçbir halt bilmediğin aynen buradan belli. Sen harbiden hiçbir şey bilmeyen bomboş birisin.
1- Hiçbir oyunda maks. GPU tüketimi süreklilik seyretmez Furmark testi hiçbir zaman gerçeği yansıtmaz ona rağmen 87 derece çok iyi pekiiiiii nerede burada throttle? utanmadan yalan konuşuyorsun ben sana kızmıyım da kime kızayım çok cahilsin abicim.
2- Sana tüm testleri "canlı canlı videolu izleten birine" son kullanıcı verileri benim icin daha guvenilir diyen bir arsızsın tükürdüğünü yalamamak için dansöze döndün.
3- OOOOOOO imzanda bir de LOG cihazlar hakkında bilgilendirme mi yapıyorsun? kaç para alıyorsun markadan?
4- MFG bu cihazın özelliği heralde açıcam kaldı ki açmasam da geçerim sanane olum bu cihaz daha yeni teknoloji açıp açmamayı sana mı sorucam.
Sen hiçbir zaman benim karşımda kazanamazsın sen basit bir yalancısın. Üslup konusunda ise benim gibi delikanlı olamazsın ben senin gibi tükürdüğünü yalamamak için "benim incelemem yokmuş gibi" davranan tiplere hep ağzının payını verdim 15 yıl önce de şimdi de git bak diğer forumlarda hakkımda iyi ağlarlar. Utanmadan da eleştiri kaldıramıyor derler hayır siz sadece yalancısınız.
Halen çok cahilsin, yalancı dansözlere karşı üslubum hep bu.Ben bu üsluba ban yemeyecek cevabı yazamıyorum zaten dışarıdan bakan biri neyin ne olduğunu görür. Umarım yine konu silip kilitlemezsin.
Bu erazerın en büyük olayı tam güç 115 watt kartı olması ama 115 wattında furmarkta 4060'tan geri kalıyor saf performansta %10 fazla alması gerekirken. Bunu bile yapamıyorken loq bunu tokatlar.
Markanın paraya reklama ihtiyacı yok diğer caciki tr markaları gibi.Bütün youtube içerik üreticileri tr markalara yanlıyor para tatlı galiba.