Erazer p15 tekrardan 43.999 TL

Önbellekte 12 mb zaten ordaki bilgi yanlış.
Direkt pas o zaman. 37 bin TL'ye i7 13620H / RTX 4070 / 32 GB RAM / 1 TB SSD makine satmıştı Erazer. Problemleri vardı evet ama daha ucuz ve daha iyi idi. Haftaya yani ayın 28'i kara cuma yine böyle çılgın başka bir fırsat yapabilirler. Game Garaj olanları kovalıyorum ben.

Direkt pas o zaman. 37 bin TL'ye i7 13620H / RTX 4070 / 32 GB RAM / 1 TB SSD laptop satmıştı Erazer ki problemleri vardı evet ama daha ucuz ve daha iyi idi. Haftaya yani ayın 28'i kara cuma yine böyle çılgın başka bir fırsat yapabilirler. Game Garaj olanları kovalıyorum ben.
GameGaraj zammı koydu zaten hocam. En baba 2 3 haftaki önceki aynı fiyattan satar.

Guzel ancak 13650lisi indirimde su an. Sicak firsatlarda var konusu.
Satıcı amazon olsun istiyorum hocam. En azından iade veya değişimde zorlamıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farkettim ama öncesinde de para yoktu. Bu Cuma Black Friday'de güzel bişeyler bekliyorum.
Game Garaj Slayer X7T-5070 C2 olanı 60k görürsem direkt yapıştıracağım.
Fiyatı 68 yapıp sepete özel 65den satarlar hocam demedi deme :D

Ekler

• 3409.webp
    3409.webp
    93.4 KB · Hit: 39
Valla ben bütçemi biraz zorlayarak erazer aldım arkadaşlar, axesse 12 taksitte veriyor vade farksız ödemesi daha kolay. Umarım bahsedilen sorunları yaşamam o monsterı yakalayabilseydim aslında daha iyiydi ama sağlık olsun.

Forumda incelemesi var 115watt furmarkta gpu 87 olup throttle yemiş cacıki soğutma uzak durun. Loq 13650 5060 alın.
Buyrun link
'Erazer Deputy 15 P1 MD62764 ÖNİZLEME' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/erazer-deputy-15-p1-md62764-onizleme.1178313/post-10620370
4060 victusla furmarkta hem daha serin daha cok fps aliyorum.
Senin olayın ne Lenovo'ya mı çalışıyorsun?
Herkese anakart problemli LOG cihaz spamlıyorsun. Çıkıpta birine, öneriyorum ama bu cihazda böyle bir sorun yaşayabilirsin demiyorsun. Lenovo'nun bu mevzudan ötürü cihaz satmakta zorlandığını biliyorum baya yardımcı oluyorsun hem de önerdiğin LOG cihaz aşırı pahalı olmasına rağmen. Önerdiğin LOG cihazda RAM ve SSD fiyatları pahalı diye cihazı kırpmışlar da kırpmışlar sıcak fırsatmış :D Rami ve SSD'yi Erazer ile denk yap önerdiğin cihaz 60K TL oluyor.

Ekran görüntüsü 2025-11-24 105425.webp

Açık açıkta yalan konuşmaya başladın artık aksine serin çalışan cihazda utanmadan "throttle yemiş caciki soğutma" diyorsun, hayatında kaçta tane laptop gördün 147w CPU tüketime çıkıp 90 dereceyi görmesin? sen baya bildiğin, yalan konuşuyorsun ya da neyin ne olduğundan bi habersin. Ergen bebeler gibi kullandığın cihazı övme yarışına mı girdin? Sen 4060 Victusunla daha fazla FPS'yi rüyalarında alırsın. Aç bakalım benim gibi C2077'de ULTRA RT grafiklerde 200'e yakın mı FPS alıyorsun? almıyorsun alamazsın yalan konuşuyorsun.

Neden insanlara benim yayınladığım inceleme videosunu paylaşmıyorsun?
Paylaşamazsın, çünkü tükürdüğünü yalamak zor geliyor.
Soğutması caciki? Otomatik fan hızlarında CPU GPU oyunlarda 70-80 derece aralığında, En yüksek fana alırsan 70 derecelerde İşte buradaki tek caciki senin yorumların.

Birine şu model alınır rami de samsung demişsin bu ne bomboş tavsiye rami samsung olunca ne oluyor ilah falan mı hepsi altı üstü kıytırık laptop rami ha sana kötü haberim var bu laptopta da samsung ram var.

Aşağıya bu tipler için testlerin canlı gözüktüğü inceleme yayınladım. Beni zahmete soktu detaylı inceleme yayınlattı inceleme işine gelmedi bakıyorum da benim incelememden kimseye bahsetmiyor bu gibi vasıfsızları dinlemeyin testlerini canlı gördüğünüz içerikleri izleyin.

Forumda incelemesi varmış... bak bak Donanım Arşivi'nde incelemesi var diyemiyor şark kurnazı seni

Senin olayın ne Lenovo'ya mı çalışıyorsun?
Herkese anakart problemli LOG cihaz spamlıyorsun. Çıkıpta birine, öneriyorum ama bu cihazda böyle bir sorun yaşayabilirsin demiyorsun. Lenovo'nun bu mevzudan ötürü cihaz satmakta zorlandığını biliyorum baya yardımcı oluyorsun hem de önerdiğin LOG cihaz aşırı pahalı olmasına rağmen. Önerdiğin LOG cihazda RAM ve SSD fiyatları pahalı diye cihazı kırpmışlar da kırpmışlar sıcak fırsatmış :D Rami ve SSD'yi Erazer ile denk yap önerdiğin cihaz 60K TL oluyor.

Alıntıyı görüntüle

Açık açıkta yalan konuşmaya başladın artık aksine serin çalışan cihazda utanmadan "throttle yemiş caciki soğutma" diyorsun, hayatında kaçta tane laptop gördün 147w CPU tüketime çıkıp 90 dereceyi görmesin? sen baya bildiğin, yalan konuşuyorsun ya da neyin ne olduğundan bi habersin. Ergen bebeler gibi kullandığın cihazı övme yarışına mı girdin? Sen 4060 Victusunla daha fazla FPS'yi rüyalarında alırsın. Aç bakalım benim gibi C2077'de ULTRA RT grafiklerde 200'e yakın mı FPS alıyorsun? almıyorsun alamazsın yalan konuşuyorsun.

Neden insanlara benim yayınladığım inceleme videosunu paylaşmıyorsun?
Paylaşamazsın, çünkü tükürdüğünü yalamak zor geliyor.
Soğutması caciki? Otomatik fan hızlarında CPU GPU oyunlarda 70-80 derece aralığında, En yüksek fana alırsan 70 derecelerde İşte buradaki tek caciki senin yorumların.

Birine şu model alınır rami de samsung demişsin bu ne bomboş tavsiye rami samsung olunca ne oluyor ilah falan mı hepsi altı üstü kıytırık laptop rami ha sana kötü haberim var bu laptopta da samsung ram var.

Aşağıya bu tipler için testlerin canlı gözüktüğü inceleme yayınladım. Beni zahmete soktu detaylı inceleme yayınlattı inceleme işine gelmedi bakıyorum da benim incelememden kimseye bahsetmiyor bu gibi vasıfsızları dinlemeyin testlerini canlı gördüğünüz içerikleri izleyin.

Forumda incelemesi varmış... bak bak Donanım Arşivi'nde incelemesi var diyemiyor şark kurnazı seni

Abdullah hocam sana güvendiğim için aldım cihazı.sadece bişey soracaktım bu işlemci nasıldır ekran kartını besleyebiliyormu inan bilmediğim için soruyum yardımcı olabilirsen sevinirim

Geri