Neler Yeni

Erdoğan Arapça Twitter hesabı açtı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Yıllardır yabancı arkadaşlarıma türkler arap değildir diye anlatmaya çalışıyorum ki hala arap sananlar var.Bu hesaptan sonra artık Bizi araplarla aynı kefeye koyacaklar.Nalet olsun dünya.
Türkiye araplaştırmayı çalışıyorlar maalesef.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
bu ne .d iyice bozdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Dalgamı geçiyor bu adam resmen vatana ihanet gibi bir şey bu.
Dalgaya alınacak bir şey değil ve en fazla 1 hafta gündemde kaldıktan ve reklamı yapılıp takipleri tanınmaları aldıktan sonra gündemden düşecek.
Bu olay İsviçre'de falan olsaydı olay falan çıkardı bu adam ne yapıyor böyle ya.
İsviçre ne alaka reis dünya lideri İsviçre dünya lideri yok

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
tr hesabından daha çok takipçisi olur yazayım buraya aylarr sonra gelir bakarız
Galiba Beyaz Kurt Kanalı'ndan gördünüz siz de.. Ben uzun zamandır bu hesabı biliyordum zaten 2011de kurulmuş. Neyse bizi tarihi ilgilenidirmiyior şuan. Arapça'ya ne gerek var dedim açıkçası. Tasvip de etmiyorum. İngillizce ile Arapça'yı bir tutanlar var. Bınu yapmanız akıl karı değil. Sadece eleştirip geçeceğiz. Napalım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben korkuyorum bir daha kazanır diye.
Kılıçdaroğlu olursa karşısında kesinlikle kazanır.😔

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Erdoğanın bu Arap sevdası bende aşırı derecede Arap ırkçılığı oluşturuyor hadi hayırlısı

mfimmel

80+ Silver
Ben korkuyorum bir daha kazanır diye.
Bu gidişle imkansız.

Fakat 2018 seçimlerinde neredeyse 10 milyon fark ile kazandı. Önümüzdeki seçimde oy kullanması beklenen nüfus 65 milyon, yani 2018'den 5 milyon fazla. Eğer bazı ak partili vatandaşlar seçim zamanı uyanmazsa ya da aynı hataya düşerse kazanma ihtimali var ama sanmıyorum çok dönen var. Ve 2018'de Muharrem İnce adaydı eğer Mansur Yavaş olursa ondan daha çok oy alacağını düşünüyorum. Bunun da etkisi olur fakat yine de kafa kafaya sonuçlanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Bu gidişle imkansız.

Fakat 2018 seçimlerinde neredeyse 10 milyon fark ile kazandı. Önümüzdeki seçimde oy kullanması beklenen nüfus 65 milyon, yani 2018'den 5 milyon fazla. Eğer bazı ak partili vatandaşlar seçim zamanı uyanmazsa ya da aynı hataya düşerse kazanma ihtimali var ama sanmıyorum çok dönen var. Ve 2018'de Muharrem İnce adaydı eğer Mansur Yavaş olursa ondan daha çok oy alacağını düşünüyorum. Bunun da etkisi olur fakat yine de kafa kafaya sonuçlanır.
Bence Kılıçdaroğlu aday olacak ama umarım olmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom