Öneri 🚨Fiber İnternet ve Daha Fazlası İçin Öneri🚨

Hayırlı olsun hocam. Bizim de apartmanın önünden geçiyor GPON fiber ama apartmana çekmiyorlar. ne yapmalıyım?
Bölgenize bakan Turktelekom müdürlüğüne gidin veya önce muhtar ile iletişime geçin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim oturduğum apartmanda hiç bir altyapı yok nasıl çektirebilirim? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Turktelekom müdürlüğüne gidin bölgenize bakan ve kalabalık giderseniz apartmandakiler ile daha hızlı sonuç getirir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim muhtar kendi başına tuvalete gidemiyor. Elinkine bak whatsapp kullandığı yetmiyor, bir de problem falan çözüyor yardımcı oluyor vatandaşa.
Bir ülkede her şey mi şans işi olur arkadaş!
:peepo1:

Dostlar 12 Temmuz'da Apartman'daki bütün dairelerin kapısına kadar fiber kablo çekildi Kabloyu çeken Turktelekom Çalışanı sürecin hızlanmasını istiyorsan su kişiye ulaş dedi fakat ulaşamadım :) Twitter Adresi var fakat hesabı takipçilere özel yapmış istek gönderdim ama herhangi bir kabul durumu vs olmadı sonrasında kaymakamlık ve belediyeyi aradım süreç için birisi muhtarlığa yönlendirdi diğeri Turktelekom müdürlüğüne (Muhtarlık ne alaka diye sorguladım😄) Sonrasında son şansımı Muhtarla denedim oda bana bizler Turktelekom'un müdürlerinin ve yetkilerin olduğu bir WhatsApp grubuna üyeyiz sizler isim soyisim adres iletişim numarası ve Şikayet Konusunu yazın bizler iletiriz cevap gelirse döneriz sizlere dedi bende chatgpt resmi bir şikayet konusu yaptırdım muhtara WhatsApp'tan gönderdim oda ilgili gruba gönderdi sonrasında hızlı şekilde cevap geldi muhtar'dan bilin bakalım kim cevap vermiş 😆 ulaşmaya çalıştığım kişi okadar çok mutlu oldum ki anlatamam 😃 muhtar kvkk vs gereği iletişim bilgisini vermedi canı sağolsun en azından problemleri dile getiriyor gelen cevabı bize iletiyor

Kısacası demem o ki herhangi bir internetsel probleminiz varsa direkt muhtarla iletişime geçin üst yetkililer grupta olduğu için çok daha hızlı çözüm sağlanır.

Benim bir önceki konumda emin olmadığım 1000 Mbps alacağımı söylüyor ekteki görselde🥳🥰

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Mayıs ayının başında aynı şekilde kabloyu kapılara kadar çektiler. Kutuyu daha dün koydular. 1 ay içerisinde de aktif olur dediler. Önceden öncelik vardı sanırım ama şuanda her yerde fiber kablo döşüyorlar. O yüzden belirli bir plana göre gidiliyordur. Keyfinize bakın.

Mayıs ayının başında aynı şekilde kabloyu kapılara kadar çektiler. Kutuyu daha dün koydular. 1 ay içerisinde de aktif olur dediler. Önceden öncelik vardı sanırım ama şuanda her yerde fiber kablo döşüyorlar. O yüzden belirli bir plana göre gidiliyordur. Keyfinize bakın.
Evet öyleymiş belli bir alan şuan dönüşümde sırayla tamamlıyorlar sorun yok 2 ay'da bekleriz yeterki 1000 alalımda :)

La Muhtarlar Bi Ise yariyormuymus ? Haytim'da ilk kez bir Muhtarin ise yaradigini Gordum geri Kalan hepsi sadece Sabah Muhtarliga gidiyor oturuyor sohbet ediyor telefonda takiliyor ay sonuda maasini alip yiyiyor

Bana Kalirsa Muhtarlik en bos seylerden biri ama neyse 40 yilda bir ise yariyorlarmis

La Muhtarlar Bi Ise yariyormuymus ? Haytim'da ilk kez bir Muhtarin ise yaradigini Gordum geri Kalan hepsi sadece Sabah Muhtarliga gidiyor oturuyor sohbet ediyor telefonda takiliyor ay sonuda maasini alip yiyiyor

Bana Kalirsa Muhtarlik en bos seylerden biri ama neyse 40 yilda bir ise yariyorlarmis
Bende senin gibi düşünüyordum :) ama işe yaradı 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri