The Batman
80+ Silver
Ne Mutlu A diyene
Arap lideriDÜNYA LİDERİ
Arap lideriDÜNYA LİDERİ
Mahalle yanarken ...... camda saçını tararmışAlıntıyı görüntüle
Türküm ama türkçü değilim
Sen de APK'li çıktın ya ne deyim..Zaten yok muydu?
Yeni açmış gibi gösterip hedef göstermeyin lütfen.
Eyvallah biz ona bir şey demiyoruz zaten. Adam istediği dilde hesap açabilir, bana ne. Gerçi ben yadırgamadım, neden bilmiyorum. Adamı sevmem etmem. Bence bu biraz abartıldı gibi ancak arkadaşlar da haklı..Ayrıca Arapça günümüzde kalabalık bir coğrafyaya aittir
Aslında şöyle hristiyanlık ve islamda şöyle diyebilirizArapça Medeniyet dilimizdir şimdi nasıl bilim dili ingilizce ise tarihimizde arapçaydı Osmanlı İmparatorluğu'nda yazılan bilimsel eserler arapça yazılırdı diğer müslüman ülkelerde de arapça yazılırdı bir başka müslüman devlette yazılmış bilimsel bir eser Osmanlı'da da anlaşılabilirdi böylece bilgi yayılması hız kazanırdı.
Ayrıca Arapça günümüzde kalabalık bir coğrafyaya aittir kuzey afrikadan ortadoğuya maşrıktan mağribe Arap Dünyasına ulaşılması açısından güzel olmuş Erdoğan ümmetin lideri olarak ümmetin en kalabalık halkına doğrudan mesajlarını iletecektir.
Susacan mı bağnaz?Arapça Medeniyet dilimizdir şimdi nasıl bilim dili ingilizce ise tarihimizde arapçaydı Osmanlı İmparatorluğu'nda yazılan bilimsel eserler arapça yazılırdı diğer müslüman ülkelerde de arapça yazılırdı bir başka müslüman devlette yazılmış bilimsel bir eser Osmanlı'da da anlaşılabilirdi böylece bilgi yayılması hız kazanırdı.
Ayrıca Arapça günümüzde kalabalık bir coğrafyaya aittir kuzey afrikadan ortadoğuya maşrıktan mağribe Arap Dünyasına ulaşılması açısından güzel olmuş Erdoğan ümmetin lideri olarak ümmetin en kalabalık halkına doğrudan mesajlarını iletecektir.
Ya kesArapça Medeniyet dilimizdir şimdi nasıl bilim dili ingilizce ise tarihimizde arapçaydı Osmanlı İmparatorluğu'nda yazılan bilimsel eserler arapça yazılırdı diğer müslüman ülkelerde de arapça yazılırdı bir başka müslüman devlette yazılmış bilimsel bir eser Osmanlı'da da anlaşılabilirdi böylece bilgi yayılması hız kazanırdı.
bu nasıl bir üslupYa kes
Arapça ile Arap Alfabesini karıştırıyorsunSusacan mı bağnaz?
Ar**an ilr okuma yazma azıcıktı. Sağ olsun Atam böyle rezalet iğrenç dili kaldırdı.