Leurox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Yurtdışındaki akrabalar işsiz kalmış, Almanya (işsiz kalanlara) çocuk başı 160 Euro veriyormuş 2 çocukları var 160+160=320 Euro şuanki kurla, 320*9.7 desek 3104 TL yapıyor, yahu 2 çocuğun aldığı para asgari ücreti geçiyor, bırak bizimkiler bu kadar para vermeyi 1 kuruş bile düşmüyor bize 1 kuruş 1 bu ülke ne bize sahip çıkıyor ne bizi umursuyor elin adamını getiriyor, burda yerleştirip yedirip içiriyor bir tanesinin bile bi' faydası yok bizimkiler gitsin orada burada dağlarda vatan için uğraşsın, bu ülkede okuyanlar işsiz alooooo bu kadar insan işsiz 16 sene okuyorlar, elin vatandaşı geliyor ülkemde iş sahibi oluyor, bu kadar insan işsizken, onlara nasıl böyle davranıyorlar anlamıyorum, birtek bu sorun değil, halk aç herşeyin vergisi cartu curtu, bizim ülkemizde üretilen Fiat Egea ülkede 140 Bin Tl Civarlarında, Bulgaristan'da daha ucuz birde bu ülkede üretiliyor yerli üretim, niye mi böyle?
ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) %50
KDV %18
Birde muayene sistemi var, her sene muayeneye zam, araç vergisine zam, yakıtı 1 liraya 2 liraya alıyor bize 7-8 Tl civarına yansıtıyor, herşeyi geçtim muayenedende para almayın hani..
400 TL Muayene (Binek Araçlar)
100 TL Egzoz Emisyon
Hani 400 TL alıyorsun, arabayı alırken %68'inide sana ödüyorum muayene ücreti alma, ben arabamın eksiklerini gideriyim o parayla,
Eğitim Sistemi :
Bununla konuşmak bile istemiyorum hani hiçmi düşünülmüyor, evde en kötü bir çocuk olsa bakın en kötü, virüsü kaptı eve geldi bireylerine bulaştırdı, bireylerin biri işe gidttiğini düşünün oda işyerine bulaştırırdı, hadi bakim, iş yerindekiler ailesine bulaştırdı, oda gitti komşuya o ona bulaştırdı hep böyle dönüyor vakalar
Coğrafya kederdir arkadaşlar.. İmkanınız varsa bu ülkeden kurtulun
Türkiye'yi seven ama Türkiye'de yaşamak istemeyen bir nesil yetiştirdiniz...
ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) %50
KDV %18
Birde muayene sistemi var, her sene muayeneye zam, araç vergisine zam, yakıtı 1 liraya 2 liraya alıyor bize 7-8 Tl civarına yansıtıyor, herşeyi geçtim muayenedende para almayın hani..
400 TL Muayene (Binek Araçlar)
100 TL Egzoz Emisyon
Hani 400 TL alıyorsun, arabayı alırken %68'inide sana ödüyorum muayene ücreti alma, ben arabamın eksiklerini gideriyim o parayla,
Eğitim Sistemi :
Bununla konuşmak bile istemiyorum hani hiçmi düşünülmüyor, evde en kötü bir çocuk olsa bakın en kötü, virüsü kaptı eve geldi bireylerine bulaştırdı, bireylerin biri işe gidttiğini düşünün oda işyerine bulaştırırdı, hadi bakim, iş yerindekiler ailesine bulaştırdı, oda gitti komşuya o ona bulaştırdı hep böyle dönüyor vakalar
Coğrafya kederdir arkadaşlar.. İmkanınız varsa bu ülkeden kurtulun
Türkiye'yi seven ama Türkiye'de yaşamak istemeyen bir nesil yetiştirdiniz...