Neler Yeni

Erdoğan: "Asgari ücreti 184 liradan aldık, bugün 2825 lira olarak uyguluyoruz."

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yurtdışındaki akrabalar işsiz kalmış, Almanya (işsiz kalanlara) çocuk başı 160 Euro veriyormuş 2 çocukları var 160+160=320 Euro şuanki kurla, 320*9.7 desek 3104 TL yapıyor, yahu 2 çocuğun aldığı para asgari ücreti geçiyor, bırak bizimkiler bu kadar para vermeyi 1 kuruş bile düşmüyor bize 1 kuruş 1 bu ülke ne bize sahip çıkıyor ne bizi umursuyor elin adamını getiriyor, burda yerleştirip yedirip içiriyor bir tanesinin bile bi' faydası yok bizimkiler gitsin orada burada dağlarda vatan için uğraşsın, bu ülkede okuyanlar işsiz alooooo bu kadar insan işsiz 16 sene okuyorlar, elin vatandaşı geliyor ülkemde iş sahibi oluyor, bu kadar insan işsizken, onlara nasıl böyle davranıyorlar anlamıyorum, birtek bu sorun değil, halk aç herşeyin vergisi cartu curtu, bizim ülkemizde üretilen Fiat Egea ülkede 140 Bin Tl Civarlarında, Bulgaristan'da daha ucuz birde bu ülkede üretiliyor yerli üretim, niye mi böyle?
ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) %50
KDV %18
Birde muayene sistemi var, her sene muayeneye zam, araç vergisine zam, yakıtı 1 liraya 2 liraya alıyor bize 7-8 Tl civarına yansıtıyor, herşeyi geçtim muayenedende para almayın hani..
400 TL Muayene (Binek Araçlar)
100 TL Egzoz Emisyon
Hani 400 TL alıyorsun, arabayı alırken %68'inide sana ödüyorum muayene ücreti alma, ben arabamın eksiklerini gideriyim o parayla,
Eğitim Sistemi :
Bununla konuşmak bile istemiyorum hani hiçmi düşünülmüyor, evde en kötü bir çocuk olsa bakın en kötü, virüsü kaptı eve geldi bireylerine bulaştırdı, bireylerin biri işe gidttiğini düşünün oda işyerine bulaştırırdı, hadi bakim, iş yerindekiler ailesine bulaştırdı, oda gitti komşuya o ona bulaştırdı hep böyle dönüyor vakalar
Coğrafya kederdir arkadaşlar.. İmkanınız varsa bu ülkeden kurtulun
Türkiye'yi seven ama Türkiye'de yaşamak istemeyen bir nesil yetiştirdiniz...

G.P.U

80+ Silver
Bruh 10 senedir 350$ dan faxlasıni alamıyoruz o ne olacak

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
B-bu kötü bir şey

Excator23cm

80+ Gold
Anladım abi.

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Senin pardon sizin gibilerin böyle şeyleri umursadıklarını bilmiyordum siz sadece böyle bırawıl zıtars oynarsınız diye bilirdim.
Lo bir konu açtık velet damgası yedik nasıl bir iş yav bu

Excator23cm

80+ Gold
Geçen ay 26 gün aralıksız açtığımız doğal gaz 300tl geldi kdv hariç bu ay en fazla 3-5gün açmışızdır kombiyi 380tl gelmiş garip

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
8 sene önce 600TL'ye oturduğumuz daire şuan 1500'e oturuyoruz 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular