FadeMainim
80+
Amerikada 5000 dolara çalışan Bmw alabiliyor dostum akrabalarımdan biliyorum. Almanya içinde geçerli aynısı.ulan bmw nin üretildiği yerdekiler asgari ücretle sıfır bmw alamıyor sen ithal edildiği yerden almaya çalışıyorsun
kanka sabaha kadar konuşsak da aynı tas aynı hamam bu nedenle çok aptalca bir şey yazılmadığı sürece cevap vermeyeceğim
dostum sen biraz yanlış aratmışsın galiba o 1998tlnin kaç dolar olduğunu gösteriyor1998 Senede
dostum sen biraz yanlış aratmışsın galiba o 1998tlnin kaç dolar olduğunu gösteriyor
5000 dolara sıfır bmw yok ama sen bilirsin. Tabi konuya gelirsek ekonomi sıkıntıAmerikada 5000 dolara çalışan Bmw alabiliyor dostum akrabalarımdan biliyorum. Almanya içinde geçerli aynısı.
Az önce attığın fotoğraf yanlıştı hocam onu diyorum zaten bende. 1998 yılı dolar kurunu atıcağına 1998tlnin dolar karşılığını atmışsın sonradan düzeltmişsin.Hocam, 1998 yılından diyorum
mantıga bak yaJDGAWSJKDGWASQJGDWASQHD her ülke güllük gülistanlık yaşıyor o zaman? İçmeye su bulamayan afrika ülkeleriyle modern devletler arasında bir fark bulunmuyor, sonuç olarak iki tarafta da yoksullar var? Şu adamın şu yorumuna takılmıyorsun da altına koyulan fotoğrafta mı takılıyorsun? sen basmaya devam et en iyisi cok girme bu konularaaltta çöpten yemek toplayan adam her ülkede var ve hangi hükümet gelirse gelsin tüm dünyada da olmaya devam edecek ne boş bir şey bu dingilleri gaza getirmek için koyuyorlar böyle resimler onlarda azıp etrafa saldırıyor
Hiç bir ülkede sıfıra 5000 birime araba yok arkadaş ikinci elden bahsetmiş herhalde.5000 dolara sıfır bmw yok ama sen bilirsin. Tabi konuya gelirsek ekonomi sıkıntı
olabilirHiç bir ülkede sıfıra 5000 birime araba yok arkadaş ikinci elden bahsetmiş herhalde.
5000 dolara sıfır bmw var demedim 5000 dolar maaş alan biri rahatlıkla bmw alabiliyor dedim.5000 dolara sıfır bmw yok ama sen bilirsin. Tabi konuya gelirsek ekonomi sıkıntı
tabi kira ödemeyip alışveriş yapmayacaksa 1 yılda sıfır bmw alabilir5000 dolara sıfır bmw var demedim 5000 dolar maaş alan biri rahatlıkla bmw alabiliyor dedim.