- Reaksiyon skoru
- 116
Türkiyede 10 yılda alıyorsun 1 yıl yine iyitabi kira ödemeyip alışveriş yapmayacaksa 1 yılda sıfır bmw alabilir
Türkiyede 10 yılda alıyorsun 1 yıl yine iyitabi kira ödemeyip alışveriş yapmayacaksa 1 yılda sıfır bmw alabilir
10 yıl olsa yine iyi 30 yılda alıyorsun daha düşük modeliniTürkiyede 10 yılda alıyorsun 1 yıl yine iyi![]()
bide sporcusun ekonomi iyiyse bana benim 1 aylık protein ihtiyacını göndersene zam gelmezse en iyi ihtimalle yaklaşık 1.5k ediyoryok zaten
2k olsa a101 dekilere 10 k veriyorlar desek yetiyor yanibide sporcusun ekonomi iyiyse bana benim 1 aylık protein ihtiyacını göndersene zam gelmezse en iyi ihtimalle yaklaşık 1.5k ediyor
çok iyi trolp takliti yapıyon cümle sıralaması imla hataları kesin kanıtsız sözler spoileri görmesem diyecemki bu troll2k olsa a101 dekilere 10 k veriyorlar desek yetiyor yani
şaka yapıyorum tabii ki çok pahalı her şey kankam trol takılıyorum
teşekkür ederim kankam sporcu kardeşlerimi kesinlik ama kesinlikle trollemem ve sınırsız yarım da bulunurumçok iyi trolp takliti yapıyon cümle sıralaması imla hataları kesin kanıtsız sözler spoileri görmesem diyecemki bu troll
Zamanında zaten kadına kötü kıyafetler giydirip çöpten ekmek toplatıp haber yapan da bunların adamları değil miydi zatenaltta çöpten yemek toplayan adam her ülkede var ve hangi hükümet gelirse gelsin tüm dünyada da olmaya devam edecek ne boş bir şey bu dingilleri gaza getirmek için koyuyorlar böyle resimler onlarda azıp etrafa saldırıyor
Ayn knk her şey yalan hepsi komploZamanında zaten kadına kötü kıyafetler giydirip çöpten ekmek toplatıp haber yapan da bunların adamları değil miydi zaten. Bunlar öğrenmiş bir koyun kelimesi papağan gibi tekrarlıyorlar halbuki haberleri yok kimin koyun olduğunun. Dün bunlardan birisi bir video paylaşmış youtubede bunların paralı trollerinden birisi video atmış neymiş efendim toggun servisi italyadaymış. Toggun resmi sitesinden servislerini attım türkiyenin kaç bölgesinde var, çıtları bile çıkmadı
Youtubedeki adamın yorumlarına baktım da böyle iradesiz aklını kullanmayan kitle görmedim
Biz zaten başka memlekette yaşıyoz haberimiz yok hiçbir şeyden. Şu memlekette yaşamayıp da sizi dinlesem sanarım ki günlük binlerce insan açlıktan ölüyorAyn knk her şey yalan hepsi komplo
Zamanında zaten kadına kötü kıyafetler giydirip çöpten ekmek toplatıp haber yapan da bunların adamları değil miydi zaten. Bunlar öğrenmiş bir koyun kelimesi papağan gibi tekrarlıyorlar halbuki haberleri yok kimin koyun olduğunun. Dün bunlardan birisi bir video paylaşmış youtubede bunların paralı trollerinden birisi video atmış neymiş efendim toggun servisi italyadaymış. Toggun resmi sitesinden servislerini attım türkiyenin kaç bölgesinde var, çıtları bile çıkmadı
Youtubedeki adamın yorumlarına baktım da
Dostum sana o kadar somut örnek veririm ama siz akıllanmazsınız depremzedeyim Antep'te kiralar (5-7) arasında başlıyor askeri ücretle geçinen biri nasıl geçinsin Allah aşkına hiç mi utanmıyormusunuz bunlara yalan derken.Biz zaten başka memlekette yaşıyoz haberimiz yok hiçbir şeyden. Şu memlekette yaşamayıp da sizi dinlesem sanarım ki günlük binlerce insan açlıktan ölüyor