Neler Yeni

Erdoğan: Ekonomide sıkıntı varmış, yoo

123kral14

80+ Silver
bide sporcusun ekonomi iyiyse bana benim 1 aylık protein ihtiyacını göndersene zam gelmezse en iyi ihtimalle yaklaşık 1.5k ediyor
2k olsa a101 dekilere 10 k veriyorlar desek yetiyor yani

şaka yapıyorum tabii ki çok pahalı her şey kankam trol takılıyorum

.RBO.

80+ Silver
2k olsa a101 dekilere 10 k veriyorlar desek yetiyor yani

şaka yapıyorum tabii ki çok pahalı her şey kankam trol takılıyorum

çok iyi trolp takliti yapıyon cümle sıralaması imla hataları kesin kanıtsız sözler spoileri görmesem diyecemki bu troll

123kral14

80+ Silver
çok iyi trolp takliti yapıyon cümle sıralaması imla hataları kesin kanıtsız sözler spoileri görmesem diyecemki bu troll
teşekkür ederim kankam sporcu kardeşlerimi kesinlik ama kesinlikle trollemem ve sınırsız yarım da bulunurum

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
porsiyonlarınızı küçültün hav hav hav

Megan

80+ Silver
altta çöpten yemek toplayan adam her ülkede var ve hangi hükümet gelirse gelsin tüm dünyada da olmaya devam edecek ne boş bir şey bu dingilleri gaza getirmek için koyuyorlar böyle resimler onlarda azıp etrafa saldırıyor
Zamanında zaten kadına kötü kıyafetler giydirip çöpten ekmek toplatıp haber yapan da bunların adamları değil miydi zaten :D. Bunlar öğrenmiş bir koyun kelimesi papağan gibi tekrarlıyorlar halbuki haberleri yok kimin koyun olduğunun. Dün bunlardan birisi bir video paylaşmış youtubede bunların paralı trollerinden birisi video atmış neymiş efendim toggun servisi italyadaymış. Toggun resmi sitesinden servislerini attım türkiyenin kaç bölgesinde var, çıtları bile çıkmadı :D
Youtubedeki adamın yorumlarına baktım da böyle iradesiz aklını kullanmayan kitle görmedim

arturo

80+ Silver
Zamanında zaten kadına kötü kıyafetler giydirip çöpten ekmek toplatıp haber yapan da bunların adamları değil miydi zaten :D. Bunlar öğrenmiş bir koyun kelimesi papağan gibi tekrarlıyorlar halbuki haberleri yok kimin koyun olduğunun. Dün bunlardan birisi bir video paylaşmış youtubede bunların paralı trollerinden birisi video atmış neymiş efendim toggun servisi italyadaymış. Toggun resmi sitesinden servislerini attım türkiyenin kaç bölgesinde var, çıtları bile çıkmadı :D
Youtubedeki adamın yorumlarına baktım da böyle iradesiz aklını kullanmayan kitle görmedim
Ayn knk her şey yalan hepsi komplo

arturo

80+ Silver
Youtubedeki adamın yorumlarına baktım da

Biz zaten başka memlekette yaşıyoz haberimiz yok hiçbir şeyden. Şu memlekette yaşamayıp da sizi dinlesem sanarım ki günlük binlerce insan açlıktan ölüyor
Dostum sana o kadar somut örnek veririm ama siz akıllanmazsınız depremzedeyim Antep'te kiralar (5-7) arasında başlıyor askeri ücretle geçinen biri nasıl geçinsin Allah aşkına hiç mi utanmıyormusunuz bunlara yalan derken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,148
Üyeler
163,612
Son üye
null12s
Top Bottom