Neler Yeni

📌 Erdoğan: "Petrol rezervi bulduk! Ekonomi canlanacak!"🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,637
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
SON DAKİKA

Erdoğan, Konya'da petrol müjdesini açıkladı;​

"Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol bulduk ve şimdilik günlük 180 bin varil petrol üretimiyle ekonomiye can suyu olacak, ülkemizin enerji bağımsızlığı yolunda yeni bir adım atmış oluyoruz." ifadesini kullandı.​

KAYNAK

"PETROL REZERVİ ÇOK YÜKSEK KALİTEYE SAHİP"​

"BİZ MAKAM VE KOLTUK PEŞİNDE DEĞİLİZ"​

Alıntıyı görüntüle
Geçen jelibonda bulmuşlardı 3949 milyar emtre küp litre kare kök

İceWolf

80+ Silver
togg a da yalan dediniz
karadeniz gazına daa yalan dediniz
bekleyin bu da gerçek olacak
Bırak şu koyunları, amerikadan gönderilen yalanlarla yaşamaya devam etsinler. Heee heee yok de geç. TOGG İtalyadan geliyor, Doğalgaz bulunmadı Putin gönderiyor, Milli Muharip Uçak KAAN tahtadan heykel, İHA lar SİHA lar Oyuncak, Avrasyayı bunlar yaptı, İstanbul havaalanına uçak inip kalkamıyor, Sabiha Gökçen kuş yolunda uçak inip kalkmıyor, Deriner barajı photoshop, Nükleer santral patlıycak kaçın.

Gerçi Nükleer santral Türkiyede daha ilk ve Nükleer çok tehlikeli diyenler Avrupada 147 tane çalışan 8 tane yapılan santraller için: AVRUPA NE KADARDA GÜVENLİ VE MEDENİ diyorlar. Avrupa Amerika boşuna bunları fonlamıyor. Heee de geç bunlara....

Ellsy

80+ Bronze
Kanka ciddi bulundu la sadece şimdi basina yaydılar secim propagandası bir nevi

123kral14

80+ Silver
Bırak şu koyunları, amerikadan gönderilen yalanlarla yaşamaya devam etsinler. Heee heee yok de geç. TOGG İtalyadan geliyor, Doğalgaz bulunmadı Putin gönderiyor, Milli Muharip Uçak KAAN tahtadan heykel, İHA lar SİHA lar Oyuncak, Avrasyayı bunlar yaptı, İstanbul havaalanına uçak inip kalkamıyor, Sabiha Gökçen kuş yolunda uçak inip kalkmıyor, Deriner barajı photoshop, Nükleer santral patlıycak kaçın.

Gerçi Nükleer santral Türkiyede daha ilk ve Nükleer çok tehlikeli diyenler Avrupada 147 tane çalışan 8 tane yapılan santraller için: AVRUPA NE KADARDA GÜVENLİ VE MEDENİ diyorlar. Avrupa Amerika boşuna bunları fonlamıyor. Heee de geç bunlara....
helal olsun kankam sonunda biri bir şeyler biliyor burası 22 de keşfedildi şuan aktifleşti seçime yakın buluyor diyor millet ulan 22 de keşfedildi 22 de
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim komşu toggda çalışıyordu o aralarda toggun fabrikası yok google mapte boş arazi falan diyorlardı :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer
Gercek olunca ne olcak
Ppsinden vücut yaptığını görüyorum, aynı ilgi alanına sahip biri olarak bunun nasıl mümkün olabileceğini düşünürüm. Çok değil 2020başlarında 7-8tlye aldığım tavuk göğsü 120tl, 9tlye aldığım basmati 60+tl, 8tlye aldığım 1koli yumurta 65tlye gelmiş. Nasıl hala yandaş anlam veremem:')

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,167
İsim
Kadir
KKM -102 Milyar MB Rezerv -67 Milyar$ BOTAŞ Rusya Borcu -20 Milyar$ Suudi-Katar Mev. -11 Milyar$ Cari Açık -55 Milyar$ Dış Tic. Açığı 43.5 Milyar$ Deprem -100 Milyar$ KV Dış Borç -152 Milyar$
bu günler iyi günler...

İceWolf

80+ Silver
helal olsun kankam sonunda biri bir şeyler biliyor burası 22 de keşfedildi şuan aktifleşti seçime yakın buluyor diyor millet ulan 22 de keşfedildi 22 de
Bak sen acemisin galiba. Bunların trollük prosedürleri var. Önce alay ederler, sonra hakaret ederler, en son küfrederler. Sakın cevap verme sende küfredersen 1 tane olan hesabını banlatırlar ama bunlarda bu forumda bile yüzlerce hesap var, başka hesaptan devam ederler. Amerikalılar bunlara sadece para değil, uyacakları prosedürleride gönderir.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Bütün tuşlara basıyoruz son 10 gün efenim !

Ysuflix

80+ Gold
Ben merak ediyorum böyle "bulundu" haberleri gerçek mi?
Ve iktidar seçimle değişirse yeni iktidar bunları devam ettirecek mi?
ben inanıyorum ya togg da yalan dediler gazıda yalanladılar hepsi oldu bana inandırıcı geliyo valla

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bu seçim doğalgaz bulamamış mı?

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Klasik seçim için yapıyorlar inanlar akp'liler zaten. :)
Ah seçim sen nelere kadirsin...

Ekmek 5tl
Kaşar 150tl
Yoğurt 70tl
300k aldığımız ev 3mm
700tl olan kiralar 5,6,15k
600k alacağım Mustang 3mm hayal oldu
13 kişinin serveti 44mm servetini geçmiş

Ekonomi neden kötü
İşaret ettiğim aydaki manşetlere bakın
Screenshot_20230502-203136.png

.türk lirasını 2013-14