Neler Yeni

Erdoğan, teknoloji ürünlerine erişim hakkında çalışma yapacaklarını söyledi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Gençlik Buluşması isimli etkinlikte bir öğrenci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şu soruyu yöneltti:“Sayın Cumhurbaşkanım bizler teknoloji ile oldukça iç içeyiz. Fakat şu anda bilgisayar, telefon gibi ihtiyaçlarımızı karşılamak maliyetli. Bu konuda bizlere destek müjdesi verir misiniz? Böyle bir çalışma var mı? Vergi oranlarında bir düşüş gerçekleşebilir mi?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu yanıtı verdi:“Geçlerimizin bu talepleri maliyet olarak bize ne getir ne götür, bu konuda Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalışma yapalım. Ona göre bir adım atalım”

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kız, teknolojiyle iç içeyiz dediyse yandık demektir. Yarın %18 den 48 e çıkar o vergi. Bunlar nasıl olsa alacak diye.

LaketrooS

80+ Silver
Saat 12:00 ile 21:00 saatleri arası teknolojik alet yasağı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Vergiyi en fazla %8 e çekerler %10 indirim demektir lakin bunlarla uğraşacaklarına ekonomiyi önceki yaz ı geç Eylül ayına getirseler zaten dolar 8 olduğu için en büyük destek olurdu. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. Sevinilecek bir çalışma değil. (Ekonomimiz çok iyi olsa çok rahat teknoloji alabilsek %10 indirime sevinirdim.)

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Söylemese iyiydi şimdi bir yerden çakacaklar burdan indirim yapacaklar Kİ.
Eylül ekimde ki seviyeye iner anca.

Besim Tibuk

80+ Gold
Ana bababababbaba Trabzon'daki buluşmadaki gencimize bakın ananın evinde de teknolojik ürün kullanıyordun değil mi?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlk önce ufak bir indirim daha sonra 10 katı zam geliyor diye yorumladım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Vergiyi en fazla %8 e çekerler %10 indirim demektir lakin bunlarla uğraşacaklarına ekonomiyi önceki yaz ı geç Eylül ayına getirseler zaten dolar 8 olduğu için en büyük destek olurdu. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. Sevinilecek bir çalışma değil. (Ekonomimiz çok iyi olsa çok rahat teknoloji alabilsek %10 indirime sevinirdim.)
Ne zaman iyi oldu ki?
Dolar düşükken de ekonomi aynıydı şimdi de aynı gözümde .
Bu ülke hiç görmedi ki iyi ekonomi :(
Ama gine indirim indirimdir :)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Gençlik Buluşması isimli etkinlikte bir öğrenci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şu soruyu yöneltti:“Sayın Cumhurbaşkanım bizler teknoloji ile oldukça iç içeyiz. Fakat şu anda bilgisayar, telefon gibi ihtiyaçlarımızı karşılamak maliyetli. Bu konuda bizlere destek müjdesi verir misiniz? Böyle bir çalışma var mı? Vergi oranlarında bir düşüş gerçekleşebilir mi?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu yanıtı verdi:“Geçlerimizin bu talepleri maliyet olarak bize ne getir ne götür, bu konuda Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalışma yapalım. Ona göre bir adım atalım”

iPhone 11-12-13 fiyatlarını düşürsünler herkes onu alsın demiyorum ama şuan giriş seviyesi telefonlar bile çok pahalı. En azından 2K bütçesi olan biri milattan önceden kalmamış güncel sayılabilecek bir cihaza erişebilmeli diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,472
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer
Top Bottom