Neler Yeni

Erdoğan, teknoloji ürünlerine erişim hakkında çalışma yapacaklarını söyledi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Ne zaman iyi oldu ki?
Dolar düşükken de ekonomi aynıydı şimdi de aynı gözümde .
Bu ülke hiç görmedi ki iyi ekonomi :(
Ama gine indirim indirimdir :)
10 dan 20 ye ardında 19 a fazla bir indirim değil malesef.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
10 dan 20 ye ardında 19 a fazla bir indirim değil malesef.
Şuan baktığımda artık düşsün yeter .
Bir PC alıcam yazın ve o zamana kadar şu fiyatların üstüne çıkamsa yeter artık ben eski fiyatları da beklemiyorum.
Şuan neyse o bir gram bile düşse yeter bana şimdilik.
Buradan siyasete bağlarsan basarım engeli dediklerimden veya bağlayacak varsa basarım engeli geçerim .

En İyi Cevap
1
iPhone 11-12-13 fiyatlarını düşürsünler herkes onu alsın demiyorum ama şuan giriş seviyesi telefonlar bile çok pahalı. En azından 2K bütçesi olan biri milattan önceden kalmamış güncel sayılabilecek bir cihaza erişebilmeli diye düşünüyorum.
Geçen ay 4k pahalı diye almadığım mi10t spot 6.5k olmuş

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Evet teknolojik ürün diye buzdolabı fiyatını düşürecek bence. GPU fiyatlarını düşürürse tebrik ederiz orası ayrı.

Besim Tibuk

80+ Gold
Lna reis lna yeni aldım ne düşüşü lna

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Yapılsa bile pc sektöründe neredeyse hiçbir fayda sağlamayacak çünkü o ürünleri alamamamızın sebebi dövizin yüksek olması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet teknolojik ürün diye buzdolabı fiyatını düşürecek bence. GPU fiyatlarını düşürürse tebrik ederiz orası ayrı.
Hibe benzeri bir şey yapmadığı sürece öyle adam akıllı bir indirim yapamaz. Çünkü onlarda vergi yükü düşük

LahmatsuDcr

80+ Silver
Buzdolabı mı verecek?

Berke Fitness

80+ Bronze

Gençlik Buluşması isimli etkinlikte bir öğrenci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şu soruyu yöneltti:“Sayın Cumhurbaşkanım bizler teknoloji ile oldukça iç içeyiz. Fakat şu anda bilgisayar, telefon gibi ihtiyaçlarımızı karşılamak maliyetli. Bu konuda bizlere destek müjdesi verir misiniz? Böyle bir çalışma var mı? Vergi oranlarında bir düşüş gerçekleşebilir mi?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu yanıtı verdi:“Geçlerimizin bu talepleri maliyet olarak bize ne getir ne götür, bu konuda Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalışma yapalım. Ona göre bir adım atalım”

Bu adam ilk olarak 2011 yılında yerli otomobil projesini duyurmuştu ve hâlâ yerli otomobil ortada yok. Bu haberi de şimdi açıkladıysa herhalde bi 2030'da falan gelir düzenleme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,477
Üyeler
164,849
Son üye
mintak
Top Bottom