Neler Yeni

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Pala

80+ Silver
Katılım
28 Haziran 2020
Mesajlar
2,329
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Pala
TELEFON MONİTÖR FİYATLARI DÜŞERMİ SEÇİMDEN SONRA
 

4emirrr

80+ Bronze
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
954
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
Konum
Yatakta
İsim
Emir Kara
her sene 10 gb internet ile geliyorlar oraya kadar düştülerse istanbul seçimi gibi bu seçimler de gider ekonomiyi düzeltip vergileri hafifletmek yerine 1 kere olacak şekilde vergi almayacaklar ondan sonra 4 yıl daha arka kapıdan zorla giricekler... Hiç demiyor milleti vergi ödeyemeyecek hale getirdik durumu nasıl düzeltiriz diye 1 kerelik vergi indirimi yapıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

kılıçdaroğlu dediğiniz adam daha istiklal marşını bile bilmeyen bir adam kürsüye vatandaşın önüne çıktığında yaverlerinin yazdığı konuşmaları bile kağıttan okuyamayan adam ypg/deaşı biz terör örgütü olarak görmeyiz diyen adam annelerinizin başındaki başörtüsüne bir metrekarelik bez parçası diyen adam suriye/libyada ne işiniz var diyen adam iktidara bi geçsinler ertesi gün istanbul sözleşmesini yasallaştıran adam ve bunlar bazıları sadece, bu adama böyle güzel bir ülke emanet edilir mi ? muharrem inceye benimde içim ısınmıştı ama baktım ki onun da kılıçdaroğlundan pek bir farkı yok

ekonomiye gelirsek 2020 den bu yana türkiyenin başına gelmeyen felaket kalmadı bir araştırın 2020-2023 arasını neler gelmiş ülkenin başına tekrar bir hatırlayın ülkemizin kaç tane düşmanı var kaç tane ülke bizi ortadan kaldırmak istiyor bir araştırın ondan sonra yeni amerika başbakanı jeo biden nın konuşmalarını dinleyin türkiye üzerindeki plan projelerini dinleyin adamın tek derdi şuan erdoğan tek düşmanı erdoğan onun gidip ecevit gibi herşeye tamam diyen bir adamlara ihtiyaçları var erdoğan bi gitse bütün planlar tıkırında çalışacak şimdi de çıkmışlar 6 kişi olmuşlar tek bir adamı yıkmaya çalışıyorlar acizliğe bakar mısın ya kazanamazlarda diyelim ki bu 6 lı masa kazandı bunlar ülkeyi 6 ya bölerler her biri ayrı bir bakanlık istiyor seçime gelene kadar bile aday çıkartamadılar kırk kere toplantı yaptılar anlaşamadılar

birde istanbul sözleşmesi var tabi iktidara geçerlerse ertesi gün hemen yürürlüğe koyacaklar laik olacağız ya yeterince laik değiliz sanki herkesin anası bacısı var aklınızı başınıza alın istanbul sözleşmesi tam bir felakettir

6 lı masa diyorsunuz demi içlerinde anası babası türk olan bi tane adam yok adam biri ermeni biri yahudi ondan sonra da bu adamlardan medet umuyorsunuz

para diyosunuz ekonomi diyosunuz ya şunu alamıyoruz bunu alamıyoruz diyosunuz gidipte terör yandaşlarına oy verirseniz yarın olan paranızı da harcayacak bir ülke bulamazsınız suriye ve libya gibi olursunuz şuan suriye ve libya türkiyenin himayesi altında ama yarın bizi koruyacak bir ülkede olmaz emin olun hayırlı geceler
sence tek sorun 2020 sonrası ekonomi mi ? ekonomi 2013'den bu yana freni patlamış tır gibi muhammet kardeşim muhtemelen yaşın küçük ve siyasal islamcı bir ailenin çocuğusun yorma kafanı siyasete sen tayyip bu seçimi kaybeder ondan sonra görürsün neler olduğunu kafamız rahat eder tayyibin dış politikası iyi diyorsundur falan sen şimdi rahip brunson olayında tayyibin tükürdüğünü yalayıp dolar artınca nasıl dış politikada bizi rezil ettiğini bi daha bi araştır gel istersen
 

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
774
50 bin kişinin katili pkk ya terör örgütü diyemeyen kılıçtaroğluna oy vermek
 
Katılım
15 Ocak 2021
Mesajlar
7,679
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,576
İsim
Burak Karadağ
hocam ben türkiyenin kendi alanında en iyi bölümlerinde 4 yıl lisans 2 yıl master yaptım. Çok başarılı bir öğrenci olduğum halde kadro bulamadım. Sonra ailemin yanına dönüp aile işinde çalışmaya başladım. Ama o kadar seneyi uzakta geçirdikten sonra memleket sarmadı. Gittim başka bir şirkette tır şoförlüğü yaptım, sonra aile baskısı sebebiyle eve geri döndüm. Bunu kendimi övmek için vs. anlatmıyorum yanlış anlaşılmasın. övülecek bi tarafım da yok zaten ama benim halim ülkenin içinde bulunduğu durumu çok iyi özetliyor. Çok üzücü bir durum, sonra gençler iş beğenmiyor, telefonu çıkar vs. diyen herifleri görünce iyice çıldırıyorum. maalesef elden bir şey gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:


aman hocam dur
Senin için çok üzüldüm saygıdeğer kardeşim. Senin ile maalesef aynı kaderi yaşayan bu videodaki beyefendiyi izler misin? Yorumunu bekliyorum.

 

damn2u

80+ Bronze
Katılım
16 Aralık 2020
Mesajlar
1,006
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Sercan SAYİT
Enflasyonu ve dövizi buraya taşımasaydınız vatandaş kendi kazandığı parayla bunları alabiliyordu zaten. Geçiniz bu vaatleri, gitme vaktiniz geldi.
 

uomerlutfi

80+ Silver
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
2,451
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,131
Konum
ANTALYA-KASTAMONU
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
tayyip hala göz boyama calısıyor buna kanıpta tayyıbe oy verecek cahil kesim açın gozunuzu artık babsının ulkesı degıl bu herkes gelıp gıdıcıdır kafanızı calıstırın bu vergılerı tayyıp yapmadımı da sız hala cok ıyı dıyorsuuz
 

marilyn

80+ Silver
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
4,226
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,651
İsim
marilyn
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor. Eşi Emine Erdoğan ile salondakileri selamlayan Erdoğan, yaptığı konuşmada "Yükseköğrenimdeki gençlere bir defaya mahsus cep telefonu ve bilgisayarda vergi muafiyeti sağlayacağız. Ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz." dedi. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesi.

BEYANNAME ŞU ŞEKİLDEDİR;

GENÇLERE TELEFON VE BİLGİSAYAR ALIMINDA VERGİ MUAFİYETİ​

  • Gençlerimizi aile kurmaya teşvik etmek için, eğitiminden istihdamına, evliliğinden çocuk bakımına kadar her alanda kendilerine maddi katkı vereceğiz.
  • Bu hedeflere ulaşmak için, kaynağı ülkemizin kendi ürettiği doğalgaz ve petrol gelirlerinden sağlanacak bir Aile ve Gençlik Bankası kuracağız.
  • Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız. Ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz.
  • Sosyal yardımlarımızı, yoksul insanlarımıza destek vermenin ötesinde, insanlarımızın yoksulluk seviyesine düşmesini önleyecek bir yaklaşımla yeniden yapılandıracağız.
  • Sahip olduğumuz kültür-sanat değerlerimizin, her alanda işlenmesini sağlayacak mekanizmalar kurarak, ülkemizin potansiyelini en üst düzeyde harekete geçireceğiz.
  • Ekonomimizi; yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyütmeyi sürdüreceğiz.
  • Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek, ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız.
  • Memurundan emeklisine ve işçisine kadar çalışanlarımızın ücretlerini daima enflasyonun üzerinde artırarak, refah düzeylerini yükselteceğiz.
  • Turizmde 90 milyon turist ve 100 milyar dolar turizm geliri hedefiyle yatırımı ve tanıtımı hızlandıracağız.
  • Ülkemizi 1 trilyon dolar dış ticaret hacmine ulaştırmaya yönelik hedefimize ulaşana kadar yatırıma, üretime, ihracata yükleneceğiz.

"KAMUYA İŞE ALIMLARDA MÜLAKATI KALDIRACAĞIZ"​

  • Önümüzdeki dönemde yıllık 5,5 büyüme oranıyla milli gelirimizi bu dönemde 1,5 trilyon dolara, ardından asıl hedefimiz olan 2 trilyon dolara çıkartacağız.
  • Kişi başına düşen milli gelirimizi önümüzdeki dönemde önce 16 bin dolara, ardından daha yüksek seviyelere ulaştıracağız.
  • Büyüme sayesinde 5 yılda 6 milyon yeni istihdam oluşturarak işsizlik oranımızı yüzde 7 seviyesine gerileteceğiz.
  • Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız.
  • Girişimcilerimize verdiğimiz destekle ülkemizden en kısa sürede 15 adet milyar dolar ve 5 adet on milyar dolar değerinde şirket çıkmasını sağlayacağız.
  • Üretimin tabana yayılmasında çok önemli görev ifa eden KOBİ'lerimizi, büyüyen ekonomimizin lokomotifleri olarak, finansmandan istihdama her alanda daha güçlü şekilde destekleyeceğiz. Bugüne kadar hassasiyetle devam ettirdiğimiz bütçe disiplininden önümüzdeki dönemde de taviz vermeyeceğiz.
  • Tasarım ve kriptoloji altyapısını kurduğumuz yeni nesil Dijital Türk Lirası projemizi hayata geçireceğiz.
  • Kalkınmanın temel altyapısı olan enerjideki atılımlarımızı kesintisiz sürdüreceğiz. Yerli ve yenilenebilir enerji yatırımlarımızla, önümüzdeki dönemin sonunda enerji ithalatımızı yarıya düşüreceğiz. Karadeniz Doğalgazının ve Akkuyu Nükleer Güç Santralinin tam kapasite devreye girmesi, ülkemizin enerji bağımsızlığında bir milat olacaktır.
  • Elektrikte halen 100 cigavat olan kurulu gücümüzü, 136 cigavata yükselteceğiz. Doğalgaz kullanamayan ilçemiz kalmamasını temin edeceğiz.

"DARBECİLER SÜNGÜLERİYLE BU ATEŞİ SÖNDÜRMEYİ BAŞARAMADI"​

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada ise şu ifadeleri kullandı: "Hayatlarını mücadeleye adamış milletin adamlarının kiminin sonu darağacında bitmiş olsa da, yüreklerde yaktıkları hak, hukuk, özgürlük, kalkınma ateşi hiç sönmedi. Darbeciler, süngüleriyle bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Vesayetçilerin millete tepeden bakan kibirleri, bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Küresel emperyalistlerin içerideki ve dışarıdaki tetikçilerinin hoyratlıkları, bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Siyasi ve sosyal mühendislik hesaplarıyla girişilen sayısız teşebbüs, bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Hamdolsun milletimiz, her seferinde iradesine sahip çıktı, istiklaline ve istikbaline sahip çıktı, yönünü aydınlık geleceğine çevirdi.
sanki önceki seçimde demişti şimdiki seçimde yapıyor
 

K1NGO82

80+ Gold
Katılım
8 Şubat 2021
Mesajlar
6,281
En İyi Cevap
1
tayyip hala göz boyama calısıyor buna kanıpta tayyıbe oy verecek cahil kesim açın gozunuzu artık babsının ulkesı degıl bu herkes gelıp gıdıcıdır kafanızı calıstırın bu vergılerı tayyıp yapmadımı da sız hala cok ıyı dıyorsuuz
Tayyibe oy verenler cahil kk ye oy verenler zeki mi oluyor? Herkes istediğine verir. Bunun cahillikle zekilikle alakası yok. Sadece o adamın seçimi.
 
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom