Neler Yeni

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yorumlarınızı okuyorum da çok üzülüyorum hepiniz kıçınızın rahatlığı ve her istediğinizi alabilme peşindesiniz tek derdiniz olmuş para ekonomi ama yanlış yapıyorsunuz gerçekten çok yanlış yapıyorsunuz ve yanlış düşünüyorsunuz geçmişinizi öğrenin biraz.
haklısın kardeşim devam et
geçmiş diyorsun ya o zamanlar ambargo vardı
ürün azdı kuyruk vardı ama alım gücü vardı
şimdi ise kuyruk var hem de alım gücü az

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
21 Yıl boyunca ipine takmadığı terörist sürtük dediği gençleri seçime 30 gün kala sırf seçimi kazanmak için bakın bakın gençlere vergi indirimi geldi oy berin yoksa ekmek su bile vermem size dermişsenine yaptığı açıklama( su 7 lira).( Ama seçimden sonra 4 kat zam yapıp acısını çıkarıcam sizden nihahaa naraları atarak dalga geçtiğini düşünüyorum) İslam dindar ayaklarına gizlenen hiçbir siyasetçiye güvenmeyin hepsi yalancı aynı b*k çukurundan geliyor
Daha dün 18 yaş altı olup ta işlerine gelmeyen tertemiz gençleri, bugün onlara sırf oyları için muhtaç olduklarını bilerekten yapıyorlar. Onların gözünde minnak küçük ve saf çocuklar olarak görülüyoruz herhalde. Reişimiz bize şekey veyiyo hadi gidelim. Yuppii (!)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
gerekirse 2 katı daha öderim de akpye oy vermem

şahin doğan

80+ Platinum
TR'de Üniversite öğrencisi olmanın iyi yanları
Askerlik ertelemesi, Spotify ve Youtube Premium öğrenci indirimi, 1 kereye mahsus devlete telefon almamak :D

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
ekran kartlarına indirim olurmu

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
1681240634387.jpeg

Reis yine tüm tuşlara basıyor.
Fakat BOSS bu sefer çok güçlü...

Muddi

80+ Bronze
O değilde evlilik kredisi için ben mecburum 🤣faizsiz 150k ve 2 yil erteleme arti 5 yil faizsiz odeme. Ben mecburum arkadaslar😅

99723

80+ Silver
Yorumlarınızı okuyorum da çok üzülüyorum hepiniz kıçınızın rahatlığı ve her istediğinizi alabilme peşindesiniz tek derdiniz olmuş para ekonomi ama yanlış yapıyorsunuz gerçekten çok yanlış yapıyorsunuz ve yanlış düşünüyorsunuz geçmişinizi öğrenin biraz.
Asıl sen tarihi nerede öğrendin cemaat yurtlarında mı gelmiş bir de ders veriyor.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,746
İsim
Orkun
O değilde evlilik kredisi için ben mecburum 🤣faizsiz 150k ve 2 yil erteleme arti 5 yil faizsiz odeme. Ben mecburum arkadaslar😅
150K evlilik kredisi çek parayla düğün yap ev dizmeye harca gel 5 yıl boyunca bana çalış diyor niye mecbur olasın?
Alım gücün olsaydı kredi çekmeye mecbur olmazdın hocam bu açıdan düşün.

şahin doğan

80+ Platinum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,338
Üyeler
161,838