📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2002 yılında dolar 1.50 iken ülkenin başına gelip güncel olarak 19.3 olduğunda verdiği vaatlere bak. Telefon bilgisayar otomobil özel tüketim sayılıyor ya ne desek az. Mülakat sistemini getirdiler, herhalde alacak akraba eş dost kalmadı ki kaldırmaya karar vermişler :)

muafiyet değil alım gücünden bahsetsin soğanın kilosu 30 TL olmuş tarım ülkesiyiz bana birinin destek olmasını değil kendi alım gücümle almak istiyorum o telefonu bilgisayarı. Azıcık ucuz diye ürün alıp satıyor insanlar ayıptır.

Vergisiz bir defalığına telefon almaktansa 30 defa vergisiyle telefon alayım ama içinde TRT vergisi, kültür payı olmasın.

Kendi yarattıkları sorunları düzelteceklerini iddia ediyorlar. Hayır, madem düzeltebiliyorsun, niye seçimi bekliyorsun? Ülke ekonomisi, refah düzeyi 4 yılda bir mi düzeliyor sadece? AKP'lilere malzeme veriyorlar sadece.

Bedava versen de o treni kaçırdın be reisim. Güle güle

Buradan da görüldüğü gibi Z kuşağı rövaşatayı vuracak. Yanlış yapmadan doğruyu göremiyor bu ülke. Bunlar yargılanacak ki o zaman milletin kafasında ampul parlayacak.

Çatır çatır basılan paralarla kredi sağlıyorlar, baktılar kaybedecekler bütün tuşlara basıyorlar. Siz insanları bıktırdınız kardeşim salın artık.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,977
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri