runepat
80+
Vallahi ne diyeyim? Bu millete 4000₺ ikramiye hakikaten çok bile bence. Bu adam 22-23 senedir nasıl başımızda bir türlü anlayamadım. Gider engelli ile dalga geçer, sen engelli değilsin der. Gider önüne geleni serbest bırakır. Gider bir açılışta önündeki küçük çocuk kurdeleyi kesti diye kafasına vurur. Gider 85 milyon vatandaşın verilerini çaldırır. Gider Aliexpress, Temu vs. gibi ucuz ve kaliteli alışveriş sitelere vergi koyar, sırf millet bir şey almasın diye. Gider Discord'u, Roblox'u, PayPal vs. kapatır. Daha öncelerden de Vikipedi uzun süre kapalıydı. Gider bizi uluslararası yarışmalara sokmaz, bunlardan biri de Eurovision. Hadi diyelim Eurovision politik bir yarışma, iyi de oraya katılan çoğu ülke illa birinci olmak için katılmadı ki. Biz de o zamanlarda iyi performans gösteriyorduk zaten. Adam resmen ülkeyi batırmaya çalışıyor arkadaş, böyle bir şey var mı ya? Adamın müslüman olmasından da şüphe duymaya başladım artık. Sözde diyanet işleri başkanı Ali Erbaş Gider millete Kurandan bir ayet okur şükür ile ilgili ama kendisi Audi'e biniyor. Ekim 2023 civarlarında İsrail/Filistin savaşı başladı, çoğu ülke tepki gösterdi, bizimkiler "kınıyoruz" dediler. Ulan hani Kudüs sizin için kırmızı çizginizdi? Bir de iklim yasası denilen bir şey çıkmış. Yasa hakkında hiç iyi şeyler duymadım da. Bizim Tayyip o yasayı kabul etmiş, öyle diyorlar çünkü.
Valla söylenecek çok şey var da, bu kadarını söyleyim artık. Gelip de "O cumhurbaşkanı kardeşim, tabii ki de böyle bir makama sahip olacak" falan demeyin bana. Sarayına günde kaç milyon TL gittiğinin haddi hesabı bile yok
Valla söylenecek çok şey var da, bu kadarını söyleyim artık. Gelip de "O cumhurbaşkanı kardeşim, tabii ki de böyle bir makama sahip olacak" falan demeyin bana. Sarayına günde kaç milyon TL gittiğinin haddi hesabı bile yok

Ekler
Son düzenleme: