Neler Yeni

Erdoğan'ın yüzündeki ifadeye bak sen 😡

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

runepat

80+
Vallahi ne diyeyim? Bu millete 4000₺ ikramiye hakikaten çok bile bence. Bu adam 22-23 senedir nasıl başımızda bir türlü anlayamadım. Gider engelli ile dalga geçer, sen engelli değilsin der. Gider önüne geleni serbest bırakır. Gider bir açılışta önündeki küçük çocuk kurdeleyi kesti diye kafasına vurur. Gider 85 milyon vatandaşın verilerini çaldırır. Gider Aliexpress, Temu vs. gibi ucuz ve kaliteli alışveriş sitelere vergi koyar, sırf millet bir şey almasın diye. Gider Discord'u, Roblox'u, PayPal vs. kapatır. Daha öncelerden de Vikipedi uzun süre kapalıydı. Gider bizi uluslararası yarışmalara sokmaz, bunlardan biri de Eurovision. Hadi diyelim Eurovision politik bir yarışma, iyi de oraya katılan çoğu ülke illa birinci olmak için katılmadı ki. Biz de o zamanlarda iyi performans gösteriyorduk zaten. Adam resmen ülkeyi batırmaya çalışıyor arkadaş, böyle bir şey var mı ya? Adamın müslüman olmasından da şüphe duymaya başladım artık. Sözde diyanet işleri başkanı Ali Erbaş Gider millete Kurandan bir ayet okur şükür ile ilgili ama kendisi Audi'e biniyor. Ekim 2023 civarlarında İsrail/Filistin savaşı başladı, çoğu ülke tepki gösterdi, bizimkiler "kınıyoruz" dediler. Ulan hani Kudüs sizin için kırmızı çizginizdi? Bir de iklim yasası denilen bir şey çıkmış. Yasa hakkında hiç iyi şeyler duymadım da. Bizim Tayyip o yasayı kabul etmiş, öyle diyorlar çünkü.

Valla söylenecek çok şey var da, bu kadarını söyleyim artık. Gelip de "O cumhurbaşkanı kardeşim, tabii ki de böyle bir makama sahip olacak" falan demeyin bana. Sarayına günde kaç milyon TL gittiğinin haddi hesabı bile yok 😡

Ekler

• SmartSelect_20250314-133744_Gallery.jpg
    SmartSelect_20250314-133744_Gallery.jpg
    462.8 KB · Hit: 179
Son düzenleme:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,866
İsim
uwu
o ayranı içmesinden sonra hiç iyi olmadı(!)

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,020
İsim
Sarp Yılmaz
Nankörlük yapmayın değerini bilin başımızdakinin , bizim gençliğimizde zamanında yoktu böyle adamlar Allah başımızdan eksik etmesin Allah ondan razı olsun.

Nankörlük yapmayın değerini bilin başımızdakinin , bizim gençliğimizde zamanında yoktu böyle adamlar Allah başımızdan eksik etmesin Allah ondan razı olsun.
adamın dibisin ya bunlar nankör ya
lan bu adam olmasa bize kim çay fırlatacak

kim balkon konuşması yapacak

ver olum müziği

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ege

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,020
İsim
Sarp Yılmaz
adamın dibisin ya bunlar nankör ya
lan bu adam olmasa bize kim çay fırlatacak

kim balkon konuşması yapacak

ver olum müziği
Gerçekten ayıp ya bu kadar emek bu kadar prestij uykusuzluk çileyi başka kim çekecek azıcık elinizi vicdanınıza koyup ciddi düşünün tamam sıkıntılar var ama her yerde var ama devletimiz hala ayakta yıkılmadı bize de ona destek çıkmak düşer.

runepat

80+
Gerçekten ayıp ya bu kadar emek bu kadar prestij uykusuzluk çileyi başka kim çekecek azıcık elinizi vicdanınıza koyup ciddi düşünün tamam sıkıntılar var ama her yerde var ama devletimiz hala ayakta yıkılmadı bize de ona destek çıkmak düşer.
2030'da görüşürüz o zaman.. Dovlotomoz holo oyokto yokolmodOOOOOĞĞĞ
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalnız Erdoğan'ın E büyük yazarsan sevinirim
daha napsın reisim bin tl ekstra zam yapmış be
allah yolunu açık etsin ayağına taş değmesin
E harfi büyük yazdım, o da başlıkta zaten. Sen nerenle görüyon 😅

CupOk

80+ Bronze
rte yi devleti yıkmadığı için tebrik etmek süper zeka

2030'da görüşürüz o zaman.. Dovlotomoz holo oyokto yokolmodOOOOOĞĞĞ
Mesaj otomatik birleştirildi:

E harfi büyük yazdım, o da başlıkta zaten. Sen nerenle görüyon 😅
ya görememişim kardeşim kusura bakma ama bu adamın isminin ve soy isminin başı sonu ortası hepsi büyük yazılır
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
media_4176_en_1200.jpg

bugünlük bu kadar yeter :ROFLMAO:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,036
Üyeler
172,178