büşraalkan2000
80+
Erkek kardeşim var 16 yaşında sürekli evde, internetten insanlarla konuşuyor odasında duyuyorum kim onlar dediğimde yıllardır Konuştuğu arkadaşlarıymış kendi yaşlarında bulmuş birilerini. Git dışarı yaşıtlarınla takıl diyorum s2f s2lak küçük çocuklar diyor kendi yaşıtlarına. Bana daha olgun kişilikli insanlar lazım diyor. Ne yapabilirim sürekli bilgisayar başında internetten paramı kazanıyormuş ne onun dışında bir şey yaptığı yok. sosyalleşmek istemediğini söylüyor Spor vb. aktivitelere katılması için yazdırmaya gitmiştik istemiyor. Kendinden büyüklerine yaşıtıymış gibi davranıyor. Geçen bir arkadaşım kerata falan diyordu neymiş onu çocuk yerine koymuş oda ona sinirlenmiş anne babasına sövüyor. Anlamsız anlamsız kızıyor bu tür şeylere ama bize karşı nedense çok hassas bi bağırsak ağlamaya başlıyor. Ama dışarıda insanlara karşı düşmanmış gibi davranıyor bize karşı çok sakin ve her dediğimizi yapıyor nedeni ne olabilir? hiç arkadaşı falanda varmı bilmiyorum internette konuşuyorum diyor. sizce ne yapmalıyım?