Neler Yeni

Ergenlere hangi traş makinasi önerilir?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
İlk zaten bıyık çıkar ondan sonra sakal takip eder. Sen jileti vurdukça yanağındaki kıllarda kalınlaşmaya başlar. İleride sakalın olunca bana dua edersin. Kabasakal gibi gezecen diye bir durum yok. Erkeğe sakal ayrı bir karizma katıyor kim ne derse desin :).
Saçmalayın. Ne kadar geç jilet vurusa o kadar iyi olur sen alabildiğin kadar makineyle al. Ben 3 senedir makineyle alıyorum. Jilete vurursan gür ve sert çıkar ve önünü alamazsın. Biraz daha geç yaşta vurursan daha iyi olur senin için.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Ben zaten daha düşüğünü önerdim alabilirse diye önerdim 1500-2000 lik makineler de var almışken bir kere alması ve cildini tahriş etmemesi için önerdim sen bir daha öneri yapma kardeşim.
peki hocam 700 liralık traş makinan ile sana iyi traşlar dilerim :D

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ben zaten daha düşüğünü önerdim alabilirse diye önerdim 1500-2000 lik makineler de var almışken bir kere alması ve cildini tahriş etmemesi için önerdim sen bir daha öneri yapma kardeşim.
Çocuk diyor ki tüyler çıktı onlar rahatsız ediyor sen gitmişsin 400 ve 700 liralık makinalar atıyorsun? Hacı dede mi traş olacak? Permatik al geç diyebilirsin??

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kardeşim jiletler gürleştiriyor hemde çok çabuk çıkmasını sağlıyor bu yaşta kabasakal mı olsun çocuk ayrıca sürekli jilet alacağı paraya makine alır.
Öyle bişey yok ben de jiletle alıyorum senelerdir ve arkadaşlarım da jiletle alıyor. Jilet gürleştirmez. Batıl inançlarınızı kendinize saklayın. Kılların kesim şekli, kesilirken kullanılan alet uzama hızını değiştirmez

Musa Dinç

80+ Bronze
hocam vatandaki modeli mantıklı geldi, braun markasını önceden duymuştum güzel bir marka sanırım
Evet braun iyi marka fakat tahriş etme olasılıkları var unutma bu yüzden titanyum bıçak önerdim ayrıca eğer f/p ürün istersen https://www.hepsiburada.com/babylis...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.25.4
Bu ürün cidden iyi sana attığım 700 tl lik ürün ile yaklaşık aynı motora sahip sadece bıçak ve içerik farkı var. Bu üründe de tahriş etme olasılığı var.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Öyle bişey yok ben de jiletle alıyorum senelerdir ve arkadaşlarım da jiletle alıyor. Jilet gürleştirmez. Batıl inançlarınızı kendinize saklayın. Kılların kesim şekli, kesilirken kullanılan alet uzama hızını değiştirmez
Bal gibi de gürleştirir. Senin genetiğinle alakalı olan bir durumda olabilir ama "al jileti geç" dediğine göre ilk jilet vurduğun zamanı unutmuşsun.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Hocam şimdi jiletin sıkıntısını çok duyduğumdan mütevellit makine sormuştum fiyatıda makul olan bütün makine önerilerine açığım

Musa Dinç

80+ Bronze
Bak 25 yaşındayım ilk ergenliğimde bende jiletle alıyordum ve belli oluyor du çabuk çıktığı vs 1-2 sene öyle gitti sonra makineye döndüm şuan hala makine ile alıyorum köpük vs alacağın paraya makine almak daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdi jiletin sıkıntısını çok duyduğumdan mütevellit makine sormuştum fiyatıda makul olan bütün makine önerilerine açığım
450 tl ye kadar çıkabilirsen dediğimi al pişman olmazsın tabi belli bir süre çünkü bütçen az.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
kendin alırsan biraz sorun yaşarsın yanlış yonde kesmen çıkma yönünü değiştiriyor

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Şaka gibi 500 küsür ürünler önerilmiş.
Powertec kaliteli bir markadır. Berberlerin de tercih ürünüdür. 1.5 senedir ürünü babamla beraber kullanıyoruz. Kılları dağıtması dışında bir eksisi yok.
Ayrıca jiletle alma.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ömer Keskin
Saçmalayın. Ne kadar geç jilet vurusa o kadar iyi olur sen alabildiğin kadar makineyle al. Ben 3 senedir makineyle alıyorum. Jilete vurursan gür ve sert çıkar ve önünü alamazsın. Biraz daha geç yaşta vurursan daha iyi olur senin için.
Saçmalayan sensin 😄. Jilet vurmak kılların eşit şekilde uzamasına daha stabil çıkmasına yarar. Gürleştirdiği falanda yok. Eğer birisi köseyse istediği kadar jilet vursun çıkmaz. Ne kadar jilet vursada sakal çıkın hızını arttırmaz. Kıl kökü bellidir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bal gibi de gürleştirir. Senin genetiğinle alakalı olan bir durumda olabilir ama "al jileti geç" dediğine göre ilk jilet vurduğun zamanı unutmuşsun.
Bak 25 yaşındayım ilk ergenliğimde bende jiletle alıyordum ve belli oluyor du çabuk çıktığı vs 1-2 sene öyle gitti sonra makineye döndüm şuan hala makine ile alıyorum köpük vs alacağın paraya makine almak daha mantıklı.
www.sakal.com.tr/jiletle-kesilen-sakallar-daha-mi-gur-cikar/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,715
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom