Neler Yeni

Ergenlikte bıyık kesimi nasıl olmalı.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sinek kaydı makine alsan daha iyi. Jilet ile alma bırak kendisi doğal olarak çıksın makine gördüğü kılı alır jilet beyaz kılı da alır sonuç kapkara kıl olur. Bu yaşlardaki simitçi bıyığı hiç çekilmez net alınması lazım.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Ahmet Deniz
Valla yaklaşık 13 yaşımdayım, çoğu arkadaşımda az çok çıkmaya başladı tabii de ben de daha fazla bıyık. Aslında 1 2 sene kesmeyi falan düşünmüyordum ama gerçekten çok arttı he dışarıdan gören birinin direkt dikkatini çekeceği kadar değil belki ama herhangi bir iletişimde olduğum kişinin gayet net görüp abes duracağı kadar. Neyse direkt çözüm odaklı gideceğim ailemin istememle kesmeye bir şey demiyeceğini düşünüyorum o yüzden babama söyleyip makineyle mi alayım? Bazı kişiler berbere söylemeyi falan tavsiye etmişler garanti falan diye galiba ilk dediğimi yapacağım.
20 yaşına gireceğim bir kere jilet vurmadım vurmayı düşünmüyorum, sıfır alan makinem var onla hallediyorum

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,623
İsim
Taha yücel
Hocam simitçi bıyığı kötü oluyor kesin bence normal çıkmaya başlayana kadar

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Makineyle al jilet filan bulaşma hiç. Hele birde yanlış yöne filan jiletle kesersen daha sıkıntı olur

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Hocam kenarları komple alin sadece burnunuzun altında kalan kısım kalsın özellikle Almanya'da en popüler bıyık bu

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Semih
Ben yaklaşık 2 senedir makinayla alıyorum ve 3 günde 1 belirgin hale geliyor. O da normal bıyık gibi değil daha az şekilde. Ve baya baya sıfıra yakın alıyor. Elimle hissedemiyorum.

Makinayla normal şekilde alman daha iyi olacaktır.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Hocam kenarları komple alin sadece burnunuzun altında kalan kısım kalsın özellikle Almanya'da en popüler bıyık bu
Uygundur hocam, düşüneceğim. 1 ay sonra halamlara almanyaya gidiyoruz, o bıyık şekliyle gidersem alman kızları hayran bırakırım değil mi? O kadar popüler olduğuna göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bir kısmın makine iğrenç olur jillet al diğer kısmın jiler iğrenç olur bulaşma makine temiz iş deme olayı 1 gün geçtikten sonra başlamış. Ben en iyisi aileme söylemekle beraber berber de alayım.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Uygundur hocam, düşüneceğim. 1 ay sonra halamlara almanyaya gidiyoruz, o bıyık şekliyle gidersem alman kızları hayran bırakırım değil mi? O kadar popüler olduğuna göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bir kısmın makine iğrenç olur jillet al diğer kısmın jiler iğrenç olur bulaşma makine temiz iş deme olayı 1 gün geçtikten sonra başlamış. Ben en iyisi aileme söylemekle beraber berber de alayım.
Alman polisleri bile hayran kalir sürekli peşine düşerler sen bana güven

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
ben saç traşı olduğum günlerde makineyle aldırıyorum fazla çıkmıyor zaten sarı olduğundan çok belli olmuyor makine bana yetiyor.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
bazen de cımbızla düzeltiyorum çıktığı yöne doğru.

Top Bottom