Neler Yeni

Ergenlikte bıyık kesimi nasıl olmalı.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Neyse sonuç aileme söyleyip jilletle almam herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cümlen çok doğru ve kurallı tebrikler !
harbiden laf etmedim de anladıysam arab olayım

pc ustasi1

80+ Silver
Neyse sonuç aileme söyleyip jilletle almam herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

harbiden laf etmedim de anladıysam arab olayım
Olm moderatör gibi forumda herkese diyorum ama anlayan yok ne yazım kuralına uyan var ne noktalamalara uyan var %30'luk kesim cümle bile kuramıyor

grasdiyas

80+ Silver
Olm moderatör gibi forumda herkese diyorum ama anlayan yok ne yazım kuralına uyan var ne noktalamalara uyan var %30'luk kesim cümle bile kuramıyor
aradabi ingilizceye geçenler felan var :D

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Berat fatih

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Valla yaklaşık 13 yaşımdayım, çoğu arkadaşımda az çok çıkmaya başladı tabii de ben de daha fazla bıyık. Aslında 1 2 sene kesmeyi falan düşünmüyordum ama gerçekten çok arttı he dışarıdan gören birinin direkt dikkatini çekeceği kadar değil belki ama herhangi bir iletişimde olduğum kişinin gayet net görüp abes duracağı kadar. Neyse direkt çözüm odaklı gideceğim ailemin istememle kesmeye bir şey demiyeceğini düşünüyorum o yüzden babama söyleyip makineyle mi alayım? Bazı kişiler berbere söylemeyi falan tavsiye etmişler garanti falan diye galiba ilk dediğimi yapacağım.
Sakın benim gibi sivilce varsa jilet kullanma makina ile al. Şimdi ilaç kullanma mecburiyetindeyim. Tatil dönemlerinde uzatıyorum

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Valla yaklaşık 13 yaşımdayım, çoğu arkadaşımda az çok çıkmaya başladı tabii de ben de daha fazla bıyık. Aslında 1 2 sene kesmeyi falan düşünmüyordum ama gerçekten çok arttı he dışarıdan gören birinin direkt dikkatini çekeceği kadar değil belki ama herhangi bir iletişimde olduğum kişinin gayet net görüp abes duracağı kadar. Neyse direkt çözüm odaklı gideceğim ailemin istememle kesmeye bir şey demiyeceğini düşünüyorum o yüzden babama söyleyip makineyle mi alayım? Bazı kişiler berbere söylemeyi falan tavsiye etmişler garanti falan diye galiba ilk dediğimi yapacağım.
jiletle alınca hem yüzde sivilce yapıyor hemde düz kestiği için daha çok belli oluyor düzgün alan bi makine bul kendine ve onunla kes povertec ürünlerine bakabilirsin

ibrahimua

80+ Bronze
İlk traşlarını mutlaka işi bilen bi berberde ol ileride yamuk yumuk çıkıyor sıkıntı olmasın

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Jilet daha fazla çıkarmaz ancak daha fazla çıkarıyor hissi verir. Makine işini görür.

Top Bottom