Neler Yeni

Erkek Kardeşime Ne Alabilirim

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
2. sınıfa giden erkek kardeşim var ve ona hediye almak istiyorum ama gidip de oyuncak veya kıyafet almak istemiyorum onun gelişimine yardımcı olacak bir hediye almak istiyorum ne önerirsiniz

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Görüșüne saygı duyuyorum ve kısmende haklısın fakat bence o yașlarda ki çocuğun gelișimine en büyük katkılardan biri oyuncaktır.Küçük çocukların omuzlarına ve beyinlerine büyük yükler bindirmeyin.O yașta oyun oynaması hayatın tadını çıkarması lazım.İleriki yașlarda zaten yeterince derdi olacak bırak eğlensin.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
LEGO alabilirsin. Mesela Minecraft oynunundan örnek vereyim ben Minecraft legosu almıştım güzel setler var

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LEGO alabilirsin. Mesela Minecraft oynunundan örnek vereyim ben Minecraft legosu almıştım güzel setler var
Mantıklı aslında bakacağım teşekkürler
Görüșüne saygı duyuyorum ve kısmende haklısın fakat bence o yașlarda ki çocuğun gelișimine en büyük katkılardan biri oyuncaktır.Küçük çocukların omuzlarına ve beyinlerine büyük yükler bindirmeyin.O yașta oyun oynaması hayatın tadını çıkarması lazım.İleriki yașlarda zaten yeterince derdi olacak bırak eğlensin.
Haklısın ama kendisini geliştirmesine de istiyorum kendimden biliyorum keşke ortaokulda yabancı dile önem verseydim diye yakınıyorum ama nafile
Spider-Man çizgi romanı var aklımda şuanlık teşekkürler

.RBO.

80+ Silver
harita al ben o yaşlarda geniş atlaslar incelerdim bilim dergileride olabilir

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Rdr 2 alabilirsin bir kaç kelimede olsa İngilizce öğrenir veya Kurtlar Vadisi'ne başlatabilirsin.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Coğrafya Atlası alabilirsin. Benim kardeşim coğrafyaya merakı var, beraber Haritada ülke bulmaca falan oynuyoruz. Kendisi 3. sınıf.

Top Bottom