Neler Yeni

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
sevdiğin kızı senmi daha iyi tanırsın benmi neyden hoşlanıyosa onu al ortalama bi karı boyadan hoşlanır git boya al sürsün yüzüne arşa devrilir belki
Kanka biraz konuşmana üslüp versen iyi olur cezalanmışsın 'karı' demek yerine kadın diyebilirsin.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
dun acılmıs konu 22 sayfa mesaj nasıl oldu naptınız savasmı cıkardınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
Merhabalar, yarın arkadaş grubumuzla bi arkadasın evinde yılbası partisine katılacağım. Bu grupta sevdiğim bir kız var. Ona hediye almak istiyorum yılbası icin ama onun dısında 3 farklı kız daha var. Ben de gittim bugün 4 tane gloss aldım watsonsdan. Ama yanına kücük böyle tatlı bişey de almak istiyorum. İlk sorum bu kücük şey ne olmalı? İkinci sorum da sevdiğim kıza ayrı bi şekilde mi olmalı?
Benim tavsiyem duygularını hissettirmek istersen tatlı bi kupa bardak alabilirsin.

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Beyler simdi herkesi etiketlemek isterdim ama acaip üsendim gören olursa bakar olmadı etiketlerim eve geçince. Allah icin kimin nazarı değdi. KIZ DÜN ZEHİRLENDİĞİ İCİN GELEMEDİ. Hastaneye falan kaldırdılar kızı. Ulan iyiki bişey anlattık anlatmaz olaydım dkwlwödöwödööwösöwöös.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Beyler simdi herkesi etiketlemek isterdim ama acaip üsendim gören olursa bakar olmadı etiketlerim eve geçince. Allah icin kimin nazarı değdi. KIZ DÜN ZEHİRLENDİĞİ İCİN GELEMEDİ. Hastaneye falan kaldırdılar kızı. Ulan iyiki bişey anlattık anlatmaz olaydım dkwlwödöwödööwösöwöös.
OGJAHNOGNBNGUOEABNU geçmiş olsun hocam

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Tuğra

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
nasipte varsa AWITHWTAWLAWTN(belki o gece kötü bir şey olurdu kızla bidaha konusmazdın iyi tarafından bak)
Yok olm simdi bilemezdik tabi de ne olabilirdi yani kızla yakınım zaten suan

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Tuğra

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Metehan
Kızın yediğinden içtiğinden değil de forumdaki yazdığın gerçekliğini bilmediğimiz bir text yazısından mı nazar değip zehirlendi :unsure: Woww

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Kızın yediğinden içtiğinden değil de forumdaki yazdığın gerçekliğini bilmediğimiz bir text yazısından mı nazar değip zehirlendi :unsure: Woww
Aynen öyle sherlock.yediğinden içtiğinden zehirlenmez bi insan tabii ki başkası bişey dedi diye zehirlendi keske söylemeseydin simdi herkes zehirlenmenin neyden dolayı olduğunu öğrenicek ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle sherlock.yediğinden içtiğinden zehirlenmez bi insan tabii ki başkası bişey dedi diye zehirlendi keske söylemeseydin simdi herkes zehirlenmenin neyden dolayı olduğunu öğrenicek ya
İroniyi anlayamayacak yaşta değildir kimse diye düşünmüştüm dkmwösödöaça

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Metehan
Mesaj otomatik birleştirildi:

İroniyi anlayamayacak yaşta değildir kimse diye düşünmüştüm dkmwösödöaça
İroni falan. Sen biraz marjinalsin sanırım yaaww

Top Bottom