Neler Yeni

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
baya baya olmaz ben beğenmedim kriterlerimi karşılamadı
imkansız ya işte farklı yönlerde kişileriz ama birbirimizi seviyoruz diyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen fazla dizi film izliyon anlaşılan işler böyle yürümüyo :D
benim cümlelerimi kullanmaktaan vazgeç

çiçekçi tanıdıgınız var mı
çiçek işi zor haberin ola

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
soru: kızla işi pişirdiniz 1 ay geçmiş diyelim..bu konuyu okutur musun gelip de..kimin önerileri doğru kimlerin ki yanlış ..hangilerini mantıklı buldun,hangi hediyeler senin için anlamlı olurdu diye sorar mısın?
kanka yapmaz olur muyum asdjskoajdasjdsaoj bi sevgilim olsun direkt burayı okutucam askdjdjasdjas sonra özelden herkese yazıcam kanka senin fikrini iyi ki yapmısım ya da yapmamısım bak kız böyle diyo diye asdasfadfgdsfs

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
imkansız ya işte farklı yönlerde kişileriz ama birbirimizi seviyoruz diyo

benim cümlelerimi kullanmaktaan vazgeç

çiçek işi zor haberin ola
yok xdd

kanka yapmaz olur muyum asdjskoajdasjdsaoj bi sevgilim olsun direkt burayı okutucam askdjdjasdjas sonra özelden herkese yazıcam kanka senin fikrini iyi ki yapmısım ya da yapmamısım bak kız böyle diyo diye asdasfadfgdsfs
valla çok iyi olur bizde bilgileniriz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
benimkini beğenirdi bence ki zaten kızı eğer tanıyorsan ki tanıyor gibisin en iyisini sen bilirsin

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka herkese alırsan hiçbir anlamı yok zaten, sadece ona hediye vereceksin niyetin anlaşılsın.

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Kanka herkese alırsan hiçbir anlamı yok zaten, sadece ona hediye vereceksin niyetin anlaşılsın.
kanka yukarda anlattım biyerlerde tabi 20 sayfa olunca okunması bi tık zor oluyo askdjakdsadasd. kızla aynı arkadas grubundayız ve bu yüzden bazı şeyleri yaparken tam olarak niyetimi belli etmemem ilişkimiz acısından daha iyi olur. hani mesela az önce cicek muhabbetinde şey düşündüm ben. en sevdiği çiçek lilyum ve orkide. sevdiğim kıza ikisini birden alıp diğerlerine de basit bi cicek alsam hem farklılık olur sevdiğim kız icin hem de hayırdır muhabbeti dönmez. cünkü diğerlerine almazsam cok abes durur cünkü sevdiğim kızın evine gitmiyorum o dediğim kızlardan bitanesinin evine gidiyorum o kıza hertürlü bişey götürmem lazım yani

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
kanka yukarda anlattım biyerlerde tabi 20 sayfa olunca okunması bi tık zor oluyo askdjakdsadasd. kızla aynı arkadas grubundayız ve bu yüzden bazı şeyleri yaparken tam olarak niyetimi belli etmemem ilişkimiz acısından daha iyi olur. hani mesela az önce cicek muhabbetinde şey düşündüm ben. en sevdiği çiçek lilyum ve orkide. sevdiğim kıza ikisini birden alıp diğerlerine de basit bi cicek alsam hem farklılık olur sevdiğim kız icin hem de hayırdır muhabbeti dönmez. cünkü diğerlerine almazsam cok abes durur cünkü sevdiğim kızın evine gitmiyorum o dediğim kızlardan bitanesinin evine gidiyorum o kıza hertürlü bişey götürmem lazım yani
tamam 1. plan okey 2. plan ne çiçek bulamadın diyelim yada tutmadı sıkıntı çıktı ?

1 k hit yapmış konu sıjadasjhakj djan

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
tamam 1. plan okey 2. plan ne çiçek bulamadın diyelim yada tutmadı sıkıntı çıktı ?

suan cicek fiyatlarına baktım internetten aşırı pahalıymıs arkadaslar. cicekçi yok mu aramızda ya hediye versin be valla cok önemli

valla hit i şimdi gördüm kadjskoadsjsaodjsaodjsadsad oha

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
suan cicek fiyatlarına baktım internetten aşırı pahalıymıs arkadaslar. cicekçi yok mu aramızda ya hediye versin be valla cok önemli

valla hit i şimdi gördüm kadjskoadsjsaodjsaodjsadsad oha
dediğim gibi 2. plan yap

Davidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Davut Kuh
Ben ilk bir iki sayfa ve son sayfayı okudum da sürekli "hayırdır ne oluyoruz" muhabbeti dönmesinden korkuyorsun ama esasında amacın da o değil mi? Yani herkese bir hediye almışsın ki bu çok hoş olmuş, hoşlandığın kıza da dediğin çiçekten küçük bir demet alsan muhteşem olur. Ortamda alkol içilecekse de giderken güzel bir şişe şarap pastanın üstüne kiraz koyarsın gece de güzel kapanır.

he bir de internette çiçek fiyatları ekstra pahalı oluyor, şöyle çok lüks olmayan mütevazı bir çiçekçiye gidip durumunu açıklarsın, inan iyi yürekli birine denk gelirsen çok uyguna verecektir zaten o gün dünyanın satışını yapmış oluyorlar, çiçekte de illa ki onun sevdiği türü almana gerek yok biraz araştır belki daha anlamlı bir çiçek bulabilirsin veya çiçekçiden tavsiye alırsın

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Ben ilk bir iki sayfa ve son sayfayı okudum da sürekli "hayırdır ne oluyoruz" muhabbeti dönmesinden korkuyorsun ama esasında amacın da o değil mi? Yani herkese bir hediye almışsın ki bu çok hoş olmuş, hoşlandığın kıza da dediğin çiçekten küçük bir demet alsan muhteşem olur. Ortamda alkol içilecekse de giderken güzel bir şişe şarap pastanın üstüne kiraz koyarsın gece de güzel kapanır.
kanka dogru diyon bi noktada ama okadar basit olmuyo ya. alkol tüketmiyoruz ikimizde. çiçek de aşırı pahalıymıs icimden cicek geçmişti ama gerçekten param yok okadar

he bir de internette çiçek fiyatları ekstra pahalı oluyor, şöyle çok lüks olmayan mütevazı bir çiçekçiye gidip durumunu açıklarsın, inan iyi yürekli birine denk gelirsen çok uyguna verecektir zaten o gün dünyanın satışını yapmış oluyorlar, çiçekte de illa ki onun sevdiği türü almana gerek yok biraz araştır belki daha anlamlı bir çiçek bulabilirsin veya çiçekçiden tavsiye alırsın
tamamdır ozaman yarın bi bakayım ççiçekçilere internette pahalı cidden

Top Bottom