Doğum Günü Hediye Önerisi (Harry Potter?)

Ben sevinirim çünkü bir Potterhead olmasam da Potter hayranıyım. Eğer arkadaşında bu seriye ait bir saydığın ürün yoksa alabilirsin.
Peki arkadaşın attığı pop figür mü yoksa benim anlattığım paket mi daha iyi olur? Potter hayranlarını piste devet ediyorum :)

hocam parfüm al
önerim dp 13 numara

hocam parfüm al
önerim dp 13 numara
Hocam parfüm alsam şimdi beğenmez belki kullandığı başka parfüm fln vardır, daha nokta atışı bir şey almam lazım. O yüzden t-shirt almaktan da vazgeçtim mesela, şimdi kalitesiz gelir, büyük küçük fln gelir uğraş dur

Hocam parfüm alsam şimdi beğenmez belki kullandığı başka parfüm fln vardır, daha nokta atışı bir şey almam lazım. O yüzden t-shirt almaktan da vazgeçtim mesela, şimdi kalitesiz gelir, büyük küçük fln gelir uğraş dur
Hocam pelerin asa vs bence yaşına göre uygun olmaz,kupa tişört anahtarlık veya arkadaşın attığı figürü alabilirsiniz.

Hocam pelerin asa vs bence yaşına göre uygun olmaz,kupa tişört anahtarlık veya arkadaşın attığı figürü alabilirsiniz.
Hocam pelerin hakkında ben de aynı şeyi düşünüyorum. Asa belki olabilir. Arkadaşın attığı figürü atarsam başka bir şey alamam. Ya da asa + kupa + anahtarlık gibi bir paket yaparım 300 liraya. T-shirt düşünmüyorum, bedenini fln bilmiyorum.

tişört al

Bu bütçede olmaz hocam. Berbatın da berbatı trendyol hepsiburada saatleri alacağına direkt 200'ü eline versin daha iyi
Aynen işte bu bütçede saat olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ona da güvenemiyorum, acil almam lazım, şimdi büyük küçük fln gelir, kalitesiz gelir, uğraş dur yani

Arkadaşlar hediyeyi bu akşam almam lazım, bir el atıverin. Harry potter sevenler özellikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,368
Üyeler
183,736
Son üye
hornswoggle
Geri