Erkek Kişisel Bakım Ürünleri Önerisi

Şu ikisini aldım @Arsek.

IMG_20231220_061838.jpg

Dostum bu konularda bilgili gibisin. Üstteki yazılanları da senin dediklerini de uygulayacağım. Umarım pürüzsüz, taze bir cilde ulaşabilirim.
umarım dostum ama sadece bunlarla olmaz birazda senin beslenme alışkanlıklarınla alakalı şekerli ürün olabildiğince az tüketmeye çalış düzenli olarak sebze tüket ve fazla yapay yağ içeren yiyecekleri tüketme üstüne birde herkesin önerdiklerinden kendine güzel ve doğru bir cilt bakım rutini oluşturdun mu tamadır bu iş kendinde cildinde ki değişimi farkedersen zaten.

umarım dostum ama sadece bunlarla olmaz birazda senin beslenme alışkanlıklarınla alakalı şekerli ürün olabildiğince az tüketmeye çalış düzenli olarak sebze tüket ve fazla yapay yağ içeren yiyecekleri tüketme üstüne birde herkesin önerdiklerinden kendine güzel ve doğru bir cilt bakım rutini oluşturdun mu tamadır bu iş kendinde cildinde ki değişimi farkedersen zaten.

Şeker tüketmiyorum. Bol sebzeli salata yapıp yiyorum genelde. Etçil bir insanım. Deniz ürünlerini çok seviyorum. Sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Hazır yiyecekleri fazla tercih etmiyorum ama ara sıra kaçamaklar oluyor. :D

Hocam Cilt tipim Yağlı ve yüzümde sivilce ve aşırı derede siyah nokta mevcut kullandığınız veya önerebileceğiniz bir ürün mevcut mudur?

Geri