Erkek Şampuanı Önerisi

Dostum saç yapısına, yağ durumuna vs. bağlı olarak değişir bu durum. Kendine en uygun şampuanı bulmanın en iyi yolu denemektir. Mesela ben birçok marka denedim ama Clear haricinde bir şey kullanınca rahat edemiyorum. Sanki normalden çok daha fazla dökülüyormuş gibi hissediyorum

Teşekkürler hocam.
Dostum saç yapısına, yağ durumuna vs. bağlı olarak değişir bu durum. Kendine en uygun şampuanı bulmanın en iyi yolu denemektir. Mesela ben birçok marka denedim ama Clear haricinde bir şey kullanınca rahat edemiyorum. Sanki normalden çok daha fazla dökülüyormuş gibi hissediyorum

hocam bendede aşırı kırık var ve sert ne kullanabilirim öneriniz varmı kırıklar için özellikle
Clear kullanma sakın Morfose Collegen diye bir şampuan var beyaz mavi Gratis te vesayre var onu kullanıyorum saçım uzun süre kirli kokmuyor ve yumuşatıyor dökülmede yapmadı

Teşekkürler. Belki düşünebilirim.
BIOBLAS Mor renkli olan iyi, Deneyebilirsin. Ben onu kullanmıştım çok mennundum. Birde şu anda Annem çok itiraz ettiği icin Bebek Sampuanı (Eczacıbaşı'nın Olan) kullanıyorum, Oda iyi sonuç çıkarıyor. Biraz bekletip soğuk su ile yıkıyorum.

Tuzsuz şampuanları tercih edin en az saça zarar veren yapıda ki şampuandır. Türkiyede hangi markalar var bilmiyorum ama OGX' fena bi marka değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri