Neler Yeni

Erkeklerde yüz cilt bakımı nasıl olmalı önerilerim :))

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
kendim uyguladığım ve bildiğim kadarını size aktarıcam
her sabaha ellerimi sabunlar yüz temizleme jeliyle yüzüm temizler yüz nemlendirimici sürürüm çok fazla erkeğin atladığı bir nokta bana göre çok önemli esmerim ama beyaz tenli kişilerde yüzlerinde çok kızarık oluyor.
kullanmanızı tavsiye ettiğim şeyler;
Temizleyici köpük kir ve yağı kaldırıyor yüzü yağlı olanlara önerim !
Arındırıcı peeling cildi derinlemesine temizliyor siyah noktalarımda baya azalma oldu ve yüzüm parlıyo böle haftada 2 defa yapıyorum
en önemlilerden nemlendirme
Nemlendirici losyon/ Nemlendirici jel kullanıyorum her sabah sürüyorum çıkmadan önce
Güneş koruyucu kullanalım !
şimdi bu konuyu çok araştırdım çok hafif bir güneş bile cilde çok zararlı spf 30 veya spf 50 öneririm 30 kullanıyorum ben beyaz tenli arkadaşların kesin kullanması gereken şeyler bunlar
Traş sonrası
traş sonrası bi traş kolanyası ile güzelce mikrobunu alıp yatıştırıcı balsam kullanıyom bebek poposu gibi oluyor jelleride varda kullanmadım yorumsuz
çiğdem yemeyin sivilce yapıyor :)
konu dışında kalmasın buraya açayım dedim saç bakım için konum tutarsa ayrı yaparım

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Kozmetikten ziyade dermokozmetik ürünlerini rafında bulundur , basit ama marka nemlendiricilere dehşet paralar vermektense kaliteli içerikli sıradan markalar daha çok memnun edecektir .
Temizle koru nemlendir 2 parmak kuralına uy .
Paraben sls , sl, aliminyum dan kaçın yeterli .

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kozmetikten ziyade dermokozmetik ürünlerini rafında bulundur , basit ama marka nemlendiricilere dehşet paralar vermektense kaliteli içerikli sıradan markalar daha çok memnun edecektir .
evet ona dikkat ediyorum alkol bazlı olanlarda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama mesela ter kokum çok fazla testesteron sargılıyom habire heralde deotak kullanıyorum zorunlu gibi bir şey yoksa kokuyorum

En İyi Cevap
3
Konulara bayağı uzağım ama ihtiyacım var biraz daha anlayabildiğimiz dile söyleseniz harika olacak hocam :D. Yüzüm yağlı, siyah noktada var bunlar için direkt ürün linki atabilir misiniz? Ek olarak kendi öneriniz bunu kesin kullan dediğiniz şeyler varsa onları da alabilirim.

Carrier

80+ Bronze
18 yıldır sadece yüzümü yıkıyorum bir sivilcem çıkmadı bbeeeebbbeekkk gibi cildim var

Besim Tibuk

80+ Gold
1) Y-yüz yıkama
2) Kurulama

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sabah parmağı ıslatıp gözdeki çapaklar silinir. Dişler fırçalanır ve evden çıkılır

sahins2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadır taş
kendim uyguladığım ve bildiğim kadarını size aktarıcam
her sabaha ellerimi sabunlar yüz temizleme jeliyle yüzüm temizler yüz nemlendirimici sürürüm çok fazla erkeğin atladığı bir nokta bana göre çok önemli esmerim ama beyaz tenli kişilerde yüzlerinde çok kızarık oluyor.
kullanmanızı tavsiye ettiğim şeyler;
Temizleyici köpük kir ve yağı kaldırıyor yüzü yağlı olanlara önerim !
Arındırıcı peeling cildi derinlemesine temizliyor siyah noktalarımda baya azalma oldu ve yüzüm parlıyo böle haftada 2 defa yapıyorum
en önemlilerden nemlendirme
Nemlendirici losyon/ Nemlendirici jel kullanıyorum her sabah sürüyorum çıkmadan önce
Güneş koruyucu kullanalım !
şimdi bu konuyu çok araştırdım çok hafif bir güneş bile cilde çok zararlı spf 30 veya spf 50 öneririm 30 kullanıyorum ben beyaz tenli arkadaşların kesin kullanması gereken şeyler bunlar
Traş sonrası
traş sonrası bi traş kolanyası ile güzelce mikrobunu alıp yatıştırıcı balsam kullanıyom bebek poposu gibi oluyor jelleride varda kullanmadım yorumsuz
çiğdem yemeyin sivilce yapıyor :)
konu dışında kalmasın buraya açayım dedim saç bakım için konum tutarsa ayrı yaparım
etekde giy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152
Üyeler
159,581
Son üye