Neler Yeni

Erkeklerde yüz cilt bakımı nasıl olmalı önerilerim :))

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Deniz Bey
tıraş sonrası, buz kalıbı yapmak için kullanılan o plastiğe sade soda koyup dondurun, o donan soda yı sürün yüzünüze eriyene kadar 😎

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,000
İsim
Lokman Doğan
kendim uyguladığım ve bildiğim kadarını size aktarıcam
her sabaha ellerimi sabunlar yüz temizleme jeliyle yüzüm temizler yüz nemlendirimici sürürüm çok fazla erkeğin atladığı bir nokta bana göre çok önemli esmerim ama beyaz tenli kişilerde yüzlerinde çok kızarık oluyor.
kullanmanızı tavsiye ettiğim şeyler;
Temizleyici köpük kir ve yağı kaldırıyor yüzü yağlı olanlara önerim !
Arındırıcı peeling cildi derinlemesine temizliyor siyah noktalarımda baya azalma oldu ve yüzüm parlıyo böle haftada 2 defa yapıyorum
en önemlilerden nemlendirme
Nemlendirici losyon/ Nemlendirici jel kullanıyorum her sabah sürüyorum çıkmadan önce
Güneş koruyucu kullanalım !
şimdi bu konuyu çok araştırdım çok hafif bir güneş bile cilde çok zararlı spf 30 veya spf 50 öneririm 30 kullanıyorum ben beyaz tenli arkadaşların kesin kullanması gereken şeyler bunlar
Traş sonrası
traş sonrası bi traş kolanyası ile güzelce mikrobunu alıp yatıştırıcı balsam kullanıyom bebek poposu gibi oluyor jelleride varda kullanmadım yorumsuz
çiğdem yemeyin sivilce yapıyor :)
konu dışında kalmasın buraya açayım dedim saç bakım için konum tutarsa ayrı yaparım
Acil saç bakım için de gelsin 🤙🏻

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Konulara bayağı uzağım ama ihtiyacım var biraz daha anlayabildiğimiz dile söyleseniz harika olacak hocam :D. Yüzüm yağlı, siyah noktada var bunlar için direkt ürün linki atabilir misiniz? Ek olarak kendi öneriniz bunu kesin kullan dediğiniz şeyler varsa onları da alabilirim.
https://www.rossmann.com.tr/neutrogena-sivilce-karsiti-temizleme-jeli-200-ml-p-st22030174 size bunu önerebilirim gratisden almıştım çok işe yaradı sivilcelerim azaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/dp/B08581...e=380333&creativeASIN=B085819CJN&linkCode=asn
Ben de ekstradan şunu önereyim. Her sabah bununla yıkıyorum, iyi oluyor.
evet hocam bu markanın ürünleri çok güzel sivilce karşıtı+ yı kullanıyorum bende

Konulara bayağı uzağım ama ihtiyacım var biraz daha anlayabildiğimiz dile söyleseniz harika olacak hocam :D. Yüzüm yağlı, siyah noktada var bunlar için direkt ürün linki atabilir misiniz? Ek olarak kendi öneriniz bunu kesin kullan dediğiniz şeyler varsa onları da alabilirim.
+ olarak hocam yüz traşı olduktan sonra hiç bir şekilde traş sonrası balsam jeller kolanyalar dışında hiç bir şey sürmeyin benim başıma geldi çok kötü tahriş ettim 1 ay onla uğraştım

En İyi Cevap
3

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Keçi sütlü sabun ile yüzünüzü yıkayın çok iyi geliyor

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Hocam sivilce problemim yok, sadece yağlı ve siyah nokta var.
https://www.amazon.com.tr/dp/B08581...e=380333&creativeASIN=B085819CJN&linkCode=asn @Ezelturan arkaşın önerdiği şu ürünü tavsiye ederim

Hocam sivilce problemim yok, sadece yağlı ve siyah nokta var.
senin bahsettiğin yağ için önerim peeling kullanmandır hem yağı alır hemde ölü deriyi temizler siyah nokta içinse yüz temizleme jellerinden yararlan çünkü yüzündeki nokta nokta olan deriler tıkanıyor onlarda siyah nokta olarak çıkıyor temizlersen çıkmaz bende öle oldu

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,560
İsim
Hacı
Sabah su çarp yeterli :D

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Sivilceleri azaltmak için kullanılıyorsa belki alınabilir. Çok sivilcem yok ama az olanlarda olmasın. Yüzümüz açığa çıksın biraz.
evet şu an hala kullanımdayım elinizi sabunlayın sonra kurulayın sonra bundan 1 pompa sıkıyorum elime az su alıyom köpürtüyom yüzüme sürüyorum hafif hafif masaj yapa yapa duruluyorum iyice iyice yıkanması lazım yoksa zararlıdır içinde asit var çok uzun süre tutarsan tahriş oluyor ama çok işe yarıyor

18 yıldır sadece yüzümü yıkıyorum bir sivilcem çıkmadı bbeeeebbbeekkk gibi cildim var
allah vergisi hocam

iskoçyalı değilim :)

Top Bottom