GirayHan
80+ Platinum
Yazdıklarının konuyla alakası ne bilemedim fakat;"Müslüman" ülkeyiz ya sözde, kurban yaklaşıyor ya, etler, kıymalar sucuklar artık ucuzlar. Zarar mı ediyorlar hiç alakası yok halen kar ediyorlar. Fırsatçı bir milletiz maalesef.
ERŞAN et devamlı indirim yapıyor hocam. geçmiş konulardan bakabilirsin ama senin mahallende ki kasabı bilemem etin kilosu belli iken gelene gidene reyon açıp tattırıyorsa at eti olabilirNe zaman Kurban Bayramı gelse nedense bu hayvansal gıdalar ucuzluyor. Pastırma mesela. Bizim yan kasap dükkan önüne reyon koymuş herkese tattırıyor. Acaba bunun suyu nereden geliyor.
Yazdıklarının konuyla alakası ne bilemedim fakat;
Müslüman bir ülke değiliz seni kandırmışlar. Türkiye Cumhuriyeti laiktir...
BİRİNCİ KISIM
GENEL ESASLAR
I. Devletin şekli
Madde 1 – Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
Madde 2 – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
Bence güzel bişi evine et girmeyen açlık sınırı altında yaşayan vatandaşların sofrasına 1 kez de olsa et giriyordurNe zaman Kurban Bayramı gelse nedense bu hayvansal gıdalar ucuzluyor. Pastırma mesela. Bizim yan kasap dükkan önüne reyon koymuş herkese tattırıyor. Acaba bunun suyu nereden geliyor.
giriyor da bu pahalılıkta ne eti acaba ? denetim falan hak getire zaten. kıyma kilosuna endexleyip almak lazım salamı sucuğu artık.Bence güzel bişi evine et girmeyen açlık sınırı altında yaşayan vatandaşların sofrasına 1 kez de olsa et giriyordur
aynen katılıyorum sana.sözde müslüman ülkeyiz ve fırsatçıyız.kendi öz babamdan örnek vereyim sana: atatürk milliyetçisidir kendisi.ramazanda orucunu tutar.söve söve kalkar ama yine de tutardı.çünkü diyanet hocaları ona orucun yeri başka oruç Allah için tutulur demiştir.yani onun umudu bu şekilde.camiye gitsem cami başıma yıkılır der 5 vakte gitmezdi ama bayram namazlarını kaçırmazdı.üşenmez uykusundan olur sabahın köründe kalkar o kalabalıkta sabah sabah sıkıntıyı çekerdi.çünkü adettir ve türk adetleri Allahın rızasından önemliydi onun için.bugünkü atatürkçü milliyetçi kesimde böyle.şeriati sevmez istemez ama ya Allah bismillah Allahuekber diye diye şehit ilan ederler kendilerini.ama ne oruçlarını kaçırırlar ne teravihlerini. böyle bir müslümanlık anlayışı mevcut şu an türkiye de."Müslüman" ülkeyiz ya sözde, kurban yaklaşıyor ya, etler, kıymalar sucuklar artık ucuzlar. Zarar mı ediyorlar hiç alakası yok halen kar ediyorlar. Fırsatçı bir milletiz maalesef.
bunda eşşek eti var bizim ark fabrikasında çalışıyor kayseriden al