TEMEL REIS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 457
Beyler benim kayıp kedi en son burda bulunmuş
Dostum hastane caddesi kuru çeşmeye giderken sag tarafta kasap var tavuk kırmızı et sucuk hepsini satıyor orada bulabilirsin, arada alıyorum gayet güzel450 Gram sucuğu neredeyse yarım kilo 250 liraya bulmak Mersinde olduğum halde imkansız agalar aklıma kötü şeyler geldi
ifşa olduk iyi miFirma sahibi bu galiba
Reis sağda solda belki ama gerçek sucuk yemek istiyorsan git bakalım şükrü ekici kasabına ne diyeceklerDostum hastane caddesi kuru çeşmeye giderken sag tarafta kasap var tavuk kırmızı et sucuk hepsini satıyor orada bulabilirsin, arada alıyorum gayet güzel
Biliyorum dostum saf gerçek ucuk pahallı biz hayatta kalmaya çalışıyoruz şartlar zorReis sağda solda belki ama gerçek sucuk yemek istiyorsan git bakalım şükrü ekici kasabına ne diyecekler
Gerçek sucuğu onlar yapıyor çünkü
Takip etme var kral sen Mersinin neresinde ikamet ediyorsun ?Biliyorum dostum saf gerçek ucuk pahallı biz hayatta kalmaya çalışıyoruz şartlar zorMersinli bi hemşeri buldum seni eklim (ekleniyorsa forumda yeniyim)
Aynen yeni gördüm takip ettim, dostum ben toroslar/demirtaş üst geçitin yukarısında oturuyorum sen?Takip etme var kral sen Mersinin neresinde ikamet ediyorsun ?