valla ben seviyorum böyle looter shoter oyunlar ayrı bir hayatta kalma teması var çok hoşuma gidiyor tek başıma eğleneceğimi düşünüyorum ama fiyatı düşünmeden alabilmek için çok çok uçukDH Forum'da 200 lira civarına alıp aynı fiyatlara satmıştım. Tek başına eğlendirmemişti oyun.
yılda bir iki kez indirime girdiğini duydum ama ne kadar indiriyor bilmiyorum böyle satış yapan türk siteleri de 10 20 tl fark ile satıyor yaRus sitelerinde satılıyordu arkadaşıma 170 liraya almıştım. O siteleri biraz gezdim ama maalesef uygun fiyata bulamadım
Steame geleceği söyleniyor ama bakalım, indirimli gelirse alırsınızvalla ben seviyorum böyle looter shoter oyunlar ayrı bir hayatta kalma teması var çok hoşuma gidiyor tek başıma eğleneceğimi düşünüyorum ama fiyatı düşünmeden alabilmek için çok çok uçuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
yılda bir iki kez indirime girdiğini duydum ama ne kadar indiriyor bilmiyorum böyle satış yapan türk siteleri de 10 20 TL fark ile satıyor ya
%20 düşüyor diye hatırlıyorum. Baya oldu ben alalı.valla ben seviyorum böyle looter shoter oyunlar ayrı bir hayatta kalma teması var çok hoşuma gidiyor tek başıma eğleneceğimi düşünüyorum ama fiyatı düşünmeden alabilmek için çok çok uçuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
yılda bir iki kez indirime girdiğini duydum ama ne kadar indiriyor bilmiyorum böyle satış yapan türk siteleri de 10 20 TL fark ile satıyor ya