Neler Yeni

Escape From Tarkov nereden ucuza alınır

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
çok pahalı bir oyun ama böyle ucuza hesap satışı yapılıyor mu steam hesabı satanlar gibi örnek olarak

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,741
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Rus sitelerinde satılıyordu arkadaşıma 170 liraya almıştım. O siteleri biraz gezdim ama maalesef uygun fiyata bulamadım

Penguen

80+ Silver
DH Forum'da 200 lira civarına alıp aynı fiyatlara satmıştım. Tek başına eğlendirmemişti oyun.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DH Forum'da 200 lira civarına alıp aynı fiyatlara satmıştım. Tek başına eğlendirmemişti oyun.
valla ben seviyorum böyle looter shoter oyunlar ayrı bir hayatta kalma teması var çok hoşuma gidiyor tek başıma eğleneceğimi düşünüyorum ama fiyatı düşünmeden alabilmek için çok çok uçuk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rus sitelerinde satılıyordu arkadaşıma 170 liraya almıştım. O siteleri biraz gezdim ama maalesef uygun fiyata bulamadım
yılda bir iki kez indirime girdiğini duydum ama ne kadar indiriyor bilmiyorum böyle satış yapan türk siteleri de 10 20 tl fark ile satıyor ya

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,741
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
valla ben seviyorum böyle looter shoter oyunlar ayrı bir hayatta kalma teması var çok hoşuma gidiyor tek başıma eğleneceğimi düşünüyorum ama fiyatı düşünmeden alabilmek için çok çok uçuk

yılda bir iki kez indirime girdiğini duydum ama ne kadar indiriyor bilmiyorum böyle satış yapan türk siteleri de 10 20 TL fark ile satıyor ya
Steame geleceği söyleniyor ama bakalım, indirimli gelirse alırsınız

Penguen

80+ Silver

yılda bir iki kez indirime girdiğini duydum ama ne kadar indiriyor bilmiyorum böyle satış yapan türk siteleri de 10 20 TL fark ile satıyor ya
%20 düşüyor diye hatırlıyorum. Baya oldu ben alalı.
Steam olayı da senelerdir var, muhtemelen gelmez.

Top Bottom