Neler Yeni

Eşim için telefon önerisi istiyorum.(Telefon alındı)

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Hocam yurtdışı baksan daha iyi olur bence o fiyata pek iyi cihazlar alamazsın ya :(
Sen bilirsin reis.
Ama aynı paraya iyisi varken kötüsünü almak ne bileyim.

şöyle bir ilan buldum bahsettiğim telefonlardan daha iyi gibi duruyor özellik karşılastırmasında vs. ancak marka sanırım TR'de yeni sizin bir fikriniz varmı bu marka hakkında ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,213
İsim
.

şöyle bir ilan buldum bahsettiğim telefonlardan daha iyi gibi duruyor özellik karşılastırmasında vs. ancak marka sanırım TR'de yeni sizin bir fikriniz varmı bu marka hakkında ?
Hayatta almam.
Garantili A71 varken bunlara para mı verilir ?

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Hayatta almam.
Garantili A71 varken bunlara para mı verilir ?
inatla A71 diyosun kardeşim :D SIFIR KAPALI KUTU istiyorum. Lütfen ben sadece fikrini sordum bu telefon için kafanda A71 (Şuan sıfırı 11/12K ) ile kıyaslayıp almam diyosun sadece biraz günümüz fiyatlarına mı odaklansak :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,213
İsim
.
inatla A71 diyosun kardeşim :D SIFIR KAPALI KUTU istiyorum. Lütfen ben sadece fikrini sordum bu telefon için kafanda A71 (Şuan sıfırı 11/12K ) ile kıyaslayıp almam diyosun sadece biraz günümüz fiyatlarına mı odaklansak :D
Git al o zaman reis.
kullan gör bize de söyle de millete önermeyelim sonra.

Eşim 2 gün önce doğum yaptı ve hediye almak istiyorum. Telefonu yaklaşık 4-5 yıllık oldu Huawei P20 lite kullaniyor. Bütçem maksimum 5500₺ yurt dışı cihaz istemiyorum. Bu fiyatlara en mantıklı seçim hangisi olur? Tavsiyeleriniz nelerdir? Benim baktığım telefonlar ;
Xiaomi 10C
Samsung M12
Kendimde kullandığım Xiaomi redmi 9T .
Xiaomi red mı 10

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Haber et he millete önermeyelim.
İNSAN olanlar almışlar yorum yapmışlar ve demişlerki ;

''Gençlere hitap etmiyor bu telefon nine ve dede telefonu sahsen biraz kullandim arayüzde donmalar oyun zaten oynamiyor ram büyüklüğüne aldanmayin işlemci berbat kamera güzel stereo ses iyi ama fazla yüksek değil işlemci berbat ötesi almadan önce 3 defa düşünün derim he simdiden eleştiriye açığım ancak elestirecek arkadaslar bu telefonu alacak arkadaşlara yön verecek lütfen kimseyi kandirmadan elestiri yapin yazik günah 5 bin tl verecek insanlar bu takoza''

Demekki neymiş 5bin₺ etmezmiş. Ben bilmediğim için soruyorum sen ise biliyorMUŞ gibi yapıp sadece A71 ile kıyaslayıp çöp yazıyorsun. Bana neden alınmaması gerektiğini söylemiyorsun.Bana fikrini değil kafandaki kıyaslamayı sunuyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi red mı 10
Redmi 10 ve 10c arasında kaldım sanırım 2sinden birini alacağım yapacak başka bişey yok.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,213
İsim
.
İNSAN olanlar almışlar yorum yapmışlar ve demişlerki ;

''Gençlere hitap etmiyor bu telefon nine ve dede telefonu sahsen biraz kullandim arayüzde donmalar oyun zaten oynamiyor ram büyüklüğüne aldanmayin işlemci berbat kamera güzel stereo ses iyi ama fazla yüksek değil işlemci berbat ötesi almadan önce 3 defa düşünün derim he simdiden eleştiriye açığım ancak elestirecek arkadaslar bu telefonu alacak arkadaşlara yön verecek lütfen kimseyi kandirmadan elestiri yapin yazik günah 5 bin TL verecek insanlar bu takoza''

Demekki neymiş 5bin₺ etmezmiş. Ben bilmediğim için soruyorum sen ise biliyorMUŞ gibi yapıp sadece A71 ile kıyaslayıp çöp yazıyorsun. Bana neden alınmaması gerektiğini söylemiyorsun.Bana fikrini değil kafandaki kıyaslamayı sunuyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redmi 10 ve 10c arasında kaldım sanırım 2sinden birini alacağım yapacak başka bişey yok.
Tamam reis sen git 9T al nine telefonu aynen.

Redmi 10 u al o zaman ekran PPI ve ekran çözünürlüğü daha iyi otekinde az ışıkta bile göremez kör olur

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Bime geliyor redmi 10 4.7k ya

Top Bottom