Neler Yeni

Eşim için telefon önerisi istiyorum.(Telefon alındı)

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Bütçe
5000
Eşim 2 gün önce doğum yaptı ve hediye almak istiyorum. Telefonu yaklaşık 4-5 yıllık oldu Huawei P20 lite kullaniyor. Bütçem maksimum 5500₺ yurt dışı cihaz istemiyorum. Bu fiyatlara en mantıklı seçim hangisi olur? Tavsiyeleriniz nelerdir? Benim baktığım telefonlar ;
Xiaomi 10C
Samsung M12
Kendimde kullandığım Xiaomi redmi 9T .

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,213
İsim
.
Eşim 2 gün önce doğum yaptı ve hediye almak istiyorum. Telefonu yaklaşık 4-5 yıllık oldu Huawei P20 lite kullaniyor. Bütçem maksimum 5500₺ yurt dışı cihaz istemiyorum. Bu fiyatlara en mantıklı seçim hangisi olur? Tavsiyeleriniz nelerdir? Benim baktığım telefonlar ;
Xiaomi 10C
Samsung M12
O telefonlar beş para etmez.
A71 varken onlar alınmaz.
İkinci elden temiz garantililerini çok rahat bulursun bu paraya.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O telefonlar beş para etmez.
A71 varken onlar alınmaz.
İkinci elden temiz garantililerini çok rahat bulursun bu paraya.
Sıfır almak istiyorum gerekirse bi tık düşük olabilir ama yeni doğum yapmış birine ikinci el olarak bişey almak istemem açıkçası hemde zamanında beni çok uğraştıran bir olay oldu o yüzden uzak duruyorum hatta alabilirsem kasko vsde alıyorum ek olarak

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,213
İsim
.
Sıfır almak istiyorum gerekirse bi tık düşük olabilir ama yeni doğum yapmış birine ikinci el olarak bişey almak istemem açıkçası hemde zamanında beni çok uğraştıran bir olay oldu o yüzden uzak duruyorum hatta alabilirsem kasko vsde alıyorum ek olarak
O zaman kasa kasa dona dona kullanır reis haberin olsun o üstteki telefonlar rezil kepaze telefonlar.
Hele o M12 arkadaşım aldı.Ben önermedim yinede gitti aldı sonradan çok pişman oldu.Arayüzde uygulamalarda sağda solda çok kasıyor.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,215
İsim
Turuncu Keskin
Bütçe biraz daha aşarsa realme 8 olabilir 6500 liraydı sanırım.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
O zaman kasa kasa dona dona kullanır reis haberin olsun o üstteki telefonlar rezil kepaze telefonlar.
Hele o M12 arkadaşım aldı.Ben önermedim yinede gitti aldı sonradan çok pişman oldu.Arayüzde uygulamalarda sağda solda çok kasıyor.
9T'yi 2 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım henüz ama ben aldığımda 2100₺ civarıydı suan 5k civarına cıkmıs. Eşimin yapacağı 2-3 olay var fotoğraf whatsapp aile grupları bide instagram başka bir olayı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe biraz daha aşarsa realme 8 olabilir 6500 liraydı sanırım.
Maalesef kardeşim o kadar çıkamam hastane masrafları vs belimi büktü biraz :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
İos fotoğrafta çok iyi onlarında fiyatları malum bence akıllı robot süpürge alabilirsiniz daha çok mutlu olacağını düşünüyorum zira bebekle uğraşırken temizlik yapması zor olur.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
İos fotoğrafta çok iyi onlarında fiyatları malum bence akıllı robot süpürge alabilirsiniz daha çok mutlu olacağını düşünüyorum zira bebekle uğraşırken temizlik yapması zor olur.
Telefon isteme sebebim 5 yıl oldu geçen aylarda telefonun ekranının titrediğini söyledi yani telefonda gidici gibi. Şuan 11.11 indirimi kampanyası falan derken ucuza bişey bulup aldım aldım yoksa yılbaşından sonra iyice uçar bu fiyatlar asgari ücret zammı vs derken.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,213
İsim
.
9T'yi 2 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım henüz ama ben aldığımda 2100₺ civarıydı suan 5k civarına cıkmıs. Eşimin yapacağı 2-3 olay var fotoğraf whatsapp aile grupları bide instagram başka bir olayı yok.
Sıra arkadaşım Note 10 Pro 8GB ram li versiyonunu kullanıyor.
İçini biraz doldurunca o bile kasıyor.Şuan 8000 TL :D
Ben İlk çıktığında 3800 E A71 aldım.
O günden bu güne 1 kez bile kasma donma yapmadı.
Kuzende A72 var o da aynı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
O zaman elinizi çabuk tutup iyi karar vermelisiniz N11 kupon veriyor 7.500 e 1000 TL gibi onlara bakabilirsiniz düşürürseniz en azından yardımcı olur bütçenize

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Sıra arkadaşım Note 10 Pro 8GB ram li versiyonunu kullanıyor.
İçini biraz doldurunca o bile kasıyor.Şuan 8000 TL :D
Ben İlk çıktığında 3800 E A71 aldım.
O günden bu güne 1 kez bile kasma donma yapmadı.
Kuzende A72 var o da aynı.
Yardımın için teşekkür ederim kardeşim benim eyvallah. Ancak satıcı erzurumda get ile bile satmıyor. Adı Xx Xx :D kimdir nedir belli değil. Taş koyup yollasa kanıtlarsın paranı alırsın vs ama uğraşırsın o sırada hevesler kaçar canlar sıkılır. El mahkum benim bu civarlarda bir telefona ihtiyacım var :D 5 yıllık huawei donmuyor kasmıyor bunlar hiç mi dayanmaz yav 3 yıl falan :d zaten garantili alacam 2 yıl ordan 1 yıl ekstra garanti yada kasko yaparım. Samsung M12 benim içinde tırt bir telefon ancak kendi kullandıgım 9T modelinede bu rakamları vermek yerine varsa daha iyi ve sıfır onu alayım diyorum.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,213
İsim
.
Yardımın için teşekkür ederim kardeşim benim eyvallah. Ancak satıcı erzurumda get ile bile satmıyor. Adı Xx Xx :D kimdir nedir belli değil. Taş koyup yollasa kanıtlarsın paranı alırsın vs ama uğraşırsın o sırada hevesler kaçar canlar sıkılır. El mahkum benim bu civarlarda bir telefona ihtiyacım var :D 5 yıllık huawei donmuyor kasmıyor bunlar hiç mi dayanmaz yav 3 yıl falan :d zaten garantili alacam 2 yıl ordan 1 yıl ekstra garanti yada kasko yaparım. Samsung M12 benim içinde tırt bir telefon ancak kendi kullandıgım 9T modelinede bu rakamları vermek yerine varsa daha iyi ve sıfır onu alayım diyorum.
Sen bilirsin reis.
Ama aynı paraya iyisi varken kötüsünü almak ne bileyim.

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Xiaomi 10C
Samsung M12
Hocam yurtdışı baksan daha iyi olur bence o fiyata pek iyi cihazlar alamazsın ya :(

Top Bottom