Neler Yeni

Eşit ağırlık ilk 50 bin için kaç net gerekir?

KadiRR_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Karahasan
Arkadaşlar ben son sınıf bir EA öğrencisiyim.Hedefim hukuk.50 bine girsem yeter ama çalışmaya devam edeceğim tabii ki.50 bin için kaç net gerekir?
Şu an TYT: 72 civarı AYT: 30-40 arasında değişiyor.Hesaplamalara göre OBP'de 87 civarı gelecek.OBP'nin etkisi nasıl olur? Şimdilik bu netler yeterli midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Berkay Aydın
Arkadaşlar ben son sınıf bir EA öğrencisiyim.Hedefim hukuk.50 bine girsem yeter ama çalışmaya devam edeceğim tabii ki.50 bin için kaç net gerekir?
Şu an TYT: 72 civarı AYT: 30-40 arasında değişiyor.Hesaplamalara göre OBP'de 87 civarı gelecek.OBP'nin etkisi nasıl olur? Şimdilik bu netler yeterli midir?
sınavın zorluğuna göre değişir tyt 80 civarı ayt de 50ye yaklaştırmaya çalış ama büyü ihtimalle tyt 80+ ayt de 45+ olursa gelir bence aytde sözel kısımda soru kaçırmaman lazım eğer matın çok iyi değilse

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Görkem çetinkaya
Tyt 90 ayt 60 a cikar 50k olur

Jumong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Rahman Polat
Yanlış bilgilendirilme yapılmış ea 50k için öyle netlere gerek yok hem senin şu anki netin aşağı yukarı 50k için yeterli zaten hedefini daha yüksek tut

KadiRR_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Karahasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış bilgilendirilme yapılmış ea 50k için öyle netlere gerek yok hem senin şu anki netin aşağı yukarı 50k için yeterli zaten hedefini daha yüksek tut
Tamamdır hocam bende aynısını düşünüyorum.Ea'da 90 net yapan ilk 5k oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sınavın zorluğuna göre değişir tyt 80 civarı ayt de 50ye yaklaştırmaya çalış ama büyü ihtimalle tyt 80+ ayt de 45+ olursa gelir bence aytde sözel kısımda soru kaçırmaman lazım eğer matın çok iyi değilse
Ayt 40 netin en az 10'u mat hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Berkay Aydın
Tamamdır hocam bende aynısını düşünüyorum.Ea'da 90 net yapan ilk 5k oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayt 40 netin en az 10'u mat hocam.
Hocam dediğim gibi zorluğa bağlı biraz şu anda girebilirsiniz 50kya ama yığılma da olabilir ona göre bet verdim ben

Top Bottom