Neler Yeni

Eşit ağırlık okuyup sınava sözelden girersem başarılı olabilir miyim ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,322
İsim
Oğuz Oğuz
Aga istediğini oku takma bu kadar. Üni’ye gidince anlarsın zaten. Bölümü çok istesen bile gelip bırakan çok insan var. Kaç kişi tanıyorum mf’den girip TM tercih yapan. 2 ay önce ne istiyorsun dediğim zaman mühendislik isteyen çocuk bir bakmışım işletme kazanmış.
Ben 2 yıllık uçak teknisyenliği okudum, şimdi de 2 yıllık adalet okuyorum. Sene sonu hukuk veya uçak müh. İçin sınava girecem. Düşünsene avukat oluyorum ama aynı zamanda uçak teknisyenliği diplomam var. Yani böyle çok örnek var. Çok istediğin bir bölüm, bit bakmışsın sana göre değilmiş. Yaşı dert etme.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,384
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Aga istediğini oku takma bu kadar. Üni’ye gidince anlarsın zaten. Bölümü çok istesen bile gelip bırakan çok insan var. Kaç kişi tanıyorum mf’den girip TM tercih yapan. 2 ay önce ne istiyorsun dediğim zaman mühendislik isteyen çocuk bir bakmışım işletme kazanmış.
Ben 2 yıllık uçak teknisyenliği okudum, şimdi de 2 yıllık adalet okuyorum. Sene sonu hukuk veya uçak müh. İçin sınava girecem. Düşünsene avukat oluyorum ama aynı zamanda uçak teknisyenliği diplomam var. Yani böyle çok örnek var. Çok istediğin bir bölüm, bit bakmışsın sana göre değilmiş. Yaşı dert etme.
haklısın çok düşündüm bu konuları ama hiçbir şeye karar veremiyorum birkaç ay önce sayısal okumak istiyordum yazılımcılık için şimdi tarih okumak istiyorum

Top Bottom